Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a făcut 22.000 de euro dintr-o singură îmbrățișare: „Ce e asta?“
WhatsApp
O româncă de 23 de ani din Roma, Italia, a reușit să sustragă, prin metoda îmbrățișării, un ceas din aur și un lanț cu pandante de la un bărbat de 68 de ani. Bărbatul nu a înțeles ce s-a întâmplat decât când a fost prea târziu.

Carabinierii stației Romanengo din Roma au reușit să identifice și să rețină, în stare de libertate, o româncă, de 23 de ani, fără domiciliu fix, căsătorită, șomer și cu mai multe antecedente, pentru infracțiunea de furt cu dexteritate. 

 
Investigațiile au început după ce, pe 2 aprilie, un bărbat de 68 de ani din Offanengo a fost victima furtului comis de tânăra româncă,  folosind „tehnica îmbrățișării”.

În timp ce se plimba pe străzile orașului, a fost abordat de femeia care, în câteva momente și fără motive întemeiate, îl îmbrățișase, scoțând un ceas de aur și un lanț cu diferite pandantive. bărbatul nici nu a înțeles ce s-a întâmplat, până când nu a văzut că a fost deposedat de un ceas de aur și de un lanț de aur cu mai multe pandante.

Căutările începute imediat, susținute și de imaginile preluate de pe camerele din circuitul municipal de supraveghere, au condus carabinierii la identificarea cetățenei românce drept autorul furtului care a cauzat victimei un prejudiciu estimat la aproximativ 22.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel