Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O prostituată româncă și-a șantajat clientul de 66 de ani. Poliția a intrat pe fir
O prostituată româncă din Italia a amenințat un client cu publicarea materialelor compromițătoare. Înainte de a apela la autorități, bărbatul a fost obligat să-i dea peste 7.000 euro femeii.

Relația clandestină dintre o prostituată româncă de 40 de ani și un bărbat de 66 de ani, căsătorit, din Rimini, Italia, s-a terminat cu șantajarea acestuia.

Bărbatul era un client fidel al româncei. Cei doi obișnuiau să se întâlnească regulat în camerele diferitelor hoteluri din oraș pentru a-și satisface plăcerile.

Dar, la un moment dat, românca a început să crească tariful, povestindu-i bărbatului cât de greu o duce familia ei, încercând să-i inspire milă.

 

Prostituata româncă își șantajează clientul

 

Bărbatul a refuzat să plătească mai mult pentru serviciile primite, moment în care românca și-a dat arama pe față, spunându-i acestuia că a înregistrat toate întâlnirile dintre ei și dacă nu vrea ca materialele să ajungă în mâinile soției sale, trebuie să-i plătească 7.000 de euro.

Nemaiștiind cum să-și justifice cei 7.000 de euro cheltuiți în fața soției, bărbatul a apelat la poliție. Înainte de a-i da ultima tranșă de bani prostituatei, poliția i-a întins o capcană româncei și a fotocopiat toți cei 500 de euro, apoi i-a înapoiat bărbatului pentru a-i "preda".

În momentul schimbului, ce a avut loc în Piazza Marvelli, au intervenit soldații arestând-o pe româncă sub acuzația de extorcare (luare de bani prin amenințări), relata ieri publicația riminitoday.it.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
2 apr 2020, 00:13
DCMedical.ro
1 apr 2020, 22:43
DCBusiness.ro
2 apr 2020, 00:20
DefenseRomania.ro
1 apr 2020, 21:00