Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O italiancă a MURIT înecată sub ochii copiilor săi. Un român a scos-o din apă, însă era prea târziu
WhatsApp
Tragedie greu de imaginat în Italia. O femeie de 46 de ani s-a înecat sub ochii copiilor ei, în timp ce se scălda în apele canalului Fusia din localitatea Ripa del Bosco (provincia Brescia). Trupul femeii a fost scos din apă de un român, care a sperat până în ultima clipă că o poate salva.  

Incidentul s-a petrecut ieri, atunci când Sara Picotti, o italiancă de 46 de ani a mers la scăldat împreună soțul ei, cei doi gemeni ai lor în vârstă de 10 ani și cu un alt fiu de 14 ani. Potrivit publicației Il Giorno, femeia a intrat prima în apă, însă a fost luată de curent și s-a scufundat. Potrivit primelor informații, se pare că italianca a suferit o hidrocuție (sincopă survenită ca urmare a contactului brusc cu apa rece).

Trupul femeii a fost dus de apă câțiva kilometri, până la Palazzolo sull’Oglio, unde a fost scos din apă de un cetățean român.

Aurel Baciu (51 de ani), un român care locuiește în zonă, se afla pe țărmul canalului artificial. Când a văzut plutind la suprafață trupul femeii, a intrat imediat în apă și l-a tras la mal cu speranța că va putea să-i salveze viața. Din nefericire, pentru Sara Picotti era prea târziu. Femeia s-a stins din viață.

La fața locului a sosit o ambulanță, fiind solicitat și un elicopter, însă medicii nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul femeii.

italianca inecata roman a incercat s-o salveze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel