Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O fetiță româncă de 4 ani a MURIT la doar câteva minute după ce a mâncat de prânz
WhatsApp
Tragedie greu de imaginat într-o familie de români din Italia. O fetiță de numai 4 anișori a decedat la scurt timp după ce a mâncat de prânz. 

Doi români rezidenți în localitatea Mentana, lângă Roma, trec printr-un adevărat coșmar, după ce fetița lor de numai 4 anișori și jumătate a decedat la câteva minute după ce a mâncat la prânz. Copila a murit în urma unui stop cardio-respirator, iar orice încercare de resuscitare a fost în zadar. Autoritățile au dispus autopsia trupului neînsuflețit.

Fetița a mâncat de prânz iar apoi a mers în pat la odihnă

 

Potrivit publicației Corriere della Sera, tragedia s-a petrecut miercuri, 21 iulie, în locuința românilor de pe via Reatina, din localitatea Mentana.

Cu puțin înainte de ora 13:00, fetița a mâncat de prânz, iar apoi a mers apoi să se întindă pe pat. Imediat a început să se simtă rău, iar mama sa a sunat la 118. La fața locului au sosit rapid medicii de la ambulatoriul ASL din apropiere și elicopterul-ambulanță. Personalul sanitar a încercat minute în șir să o readucă la viață, dar totul a fost inutil. În jurul orei 13:30 a fost declarat decesul micuței.

Conform primelor concluzii, nu ar exista semne de regurgitare sau sufocare. Medicii care au încercat să o resusciteze au emis ipoteza că în timpul digestiei fetița s-ar fi simțit rău și a suferit un stop cardio-respirator.

Carabinierii din Mentana, împreună cu colegii lor de la compania din Monterotondo, se ocupă de acest caz tragic.

Trupul neînsuflețit va fi supus unei autopsii

 

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost pus la dispoziția Parchetului din Tivoli și a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Roma în vederea efectuării autopsiei.

Între timp, magazinul românesc "Dacica Supermercati” din localitate organizează o strângere de fonduri pentru a veni în ajutorul familiei îndoliate.

"Dragi concetățeni, pentru a veni în ajutorul familiei Amancei, care trece printr-o tragedie pricinuită de decesul la nici 5 anișori a fetiței lor, Ariana, staff-ul nostru a decis să organizeze o colectă publică în incinta supermarket-ului Dacica.

Persoanele care sunt dispuse să participe cu o donație cât de mică, o pot face la urna amplasată la ieșire. Mulțumim pentru participare!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel