Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O femeie a stat zile întregi în casă cu soțul mort, în fotoliu: Nu și-a dat seama sau nu a acceptat că a murit
WhatsApp
Un bărbat de 84 de ani a decedat în locuința lui din Brescia, Italia. Soția  lui, care suferea de demență senilă, a stat zile întregi cu cadavrul soțului în apartament și nu l- deranjat din fotoliul în care a suferit un atac de cord.
Foto ILUSTRATIV

Mari suferea de demență senilă și de când s-a îmbolnăvit, Piergiuseppe, soțul ei, a fost cel care o îngrijea, o ajuta ​​să se îmbrace și să se hrănească în fiecare zi. Bărbatul a decedat însă, se pare din cauza unui atac de cord, iar femeia a stat câteva zile cu trupul neînsufletțit al soțului său în casă, până la sosirea poliției, care a fost alertată e vecini.

Ieri, polițiștii au intrat în apartamentul lor de la primul etaj al unei clădiri, în jurul orei 7.00 dimineața, și l-au găsit pe  Piergiuseppe Minelli, în vârstă de 84 de ani, fără viață, așezat într-un fotoliu. În locuință era și soția sa Marì, în vârstă de 82 de ani, care rătăcea confuză, fără să vorbească. Soțul ei era fără viață zile întregi, aproximativ cinci, însă femeia nu a știut sau a refuzat să creadă că partenerul ei este mort.

Suspicioși și înspăimântați,  vecinii, care zile întregi nu au putut lua legătura cu familia în vârstă, au anunțat polițiștii, alertați că cei doi nu au răspuns nici la telefon, nici la sonerie, însă câinele lor a continuat să latre, potrivit Today.it.

Mari a fost dusă de urgență la spitalul civil, într-o stare confuzională, și având nevoie de tratament, mai ales că nu a putut să se hrănească, să se hidrateze sau să aibă grijă de ea în mod adecvat timp de câteva zile. Zile în care, singură, descumpănită și disperată, Marì continua să privească în ochii bărbatului cu care împărțise aproape totul. 

Sau poate a înțeles și nu a suportat... 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel