Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: O educatoare româncă, singura supraviețuitoare a accidentului în care au murit 6 oameni
WhatsApp
O româncă este unica supraviețuitoare a accidentului din Italia în care și-au pierdut viața 6 oameni. Șoferul microbuzului care a intrat sub un TIR era un fost primar.

Tragedie greu de imaginat în Italia, la San Donà di Piave, provincia Veneția, în după-amiaza zilei de vineri, 7 octombrie. Un microbuz a intrat cu viteză într-un TIR pe autostrada A4. În urma accidentului șase oameni de la bordul microbuzului și-au pierdut viața, unica supraviețuitoare fiind o româncă în vârstă de 36 de ani, care a fost transportată la spital în stare deosebit de gravă.

Potrivit publicației Rimini Today, la volanul microbuzului se afla Riccione Massimo Pironi, în vârstă de 63 de ani, fost primar al orașului Riccione între anii 2009 și 2014. Microbuzul aparătinea Cooperativei Cuore21 Onlus și transporta un grup de copii cu dizabilități la un eveniment din Friuli. În microbuz se afla și românca de 36 de ani, pe post de educator-însoțitor.

Pompierii sosiți la fața locului au fost nevoiți să scoată trupurile neînsuflețite a șase persoane dintre fiarele contorsionate ale microbuzului. Românca a fost găsită printre valize, în viață și, potrivit presei din Peninsulă, a fost transportată în stare gravă la spitalul din Mestre.

Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 16:00, pe tronsonul cu trei benzi al autostrăzii A4, la San Donà di Piave, între intrarea și ieșirea spre Trieste. Accidentul s-a produs pe banda centrală: șoferul microbuzului, care mergea cu viteză mare, nu a observat că camionul oprit la coadă. Vehiculul cu șapte persoane la bord a intrat complet sub camion și s-a făcut praf. Șoferul și cinci pasageri au murit blocați între fiarele contorsionate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel