Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă româncă, martor-cheie într-un caz de moarte suspectă. Femeia pe care o îngrijea a fost găsită într-o baltă de sânge
WhatsApp
O româncă din Italia este martorul-cheie într-un caz de moarte suspectă. Femeia pe care o îngrijea, în vârstă de 68 de ani, a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge.
O româncă din Italia, martor-cheie într-un caz de moarte suspectă

Românca lucra ca badantă în Italia  de câțiva ani. Avea grijă de o pensionară cu probleme locomotorii, Graziella Bartolotta,  însă, nu știe dacă moartea femeii este un accident sau o crimă, relatează Corriere della Sera. 

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, în propria locuință. Din primele cercetări ale legiștilor, a rezultat că pensionara a suferit un traumatism cranio-cerebral. 

Cu toate acestea, anchetatorii merg și pe varianta unui omor în scop de jaf. Locuința din Lazio este percheziționată, iar badanta româncă este martorul-cheie.

Carabinierii spun că au fost cazuri în care chiar îngrijitoarele, indiferent de naționalitate, au lovit cu bestialitate persoanele pe care le aveau în asistență, apoi au simulat jaful sau accidentul.

Astfel, este justificată și ipoteza unei crime în scop de jaf, menționează sursa citată. 

Trupul femeii va fi dus la Institutul de Medicină Legală din Lazio, pentru necropsie. Badanta româncă și unul dintre fiii pensionarei au telefoanele percheziționate, notează Corriere della Sera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel