Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă a aruncat pe stradă cadavrul bătrânului pe care-l îngrijea
Cadavrul unui italian în vârstă de 84 de ani a fost găsit sâmbătă seară, 15 februarie, pe o stradă din orașul Benevento (Campania). Bătrânul a fost abandonat de femeia care îl îngrijea în mijlocul drumului, după ce a murit. 
badantă

Potrivit publicației Il Giornale, îngrijitoarea bătrânului, o italiancă de 64 de ani, a luat cadavrul bărbatului la scurt timp după ce acesta a decedat și l-a transportat cu ajutorul mașinii persoanale lângă spitalul G.Rummo. Corpul pensionarului, învelit într-o pătură, a fost descoperit de trecători care au sunat imediat la 112. După cercetările făcute de carabinieri s-a constatat că era vorba de Mario Rocco Castellano, 84 de ani, din Grottaminarda (Avellino).

Femeia a fost identificată rapid, fiind vorba de Pierina (64 de ani), care-l îngrijea pe bătrân de  12 ani. Luată la întrebări, ea le-a spus oamenilor legii că nu a făcut nimic rău, ci doar a îndeplinit ultima dorință a pensionarului, care i-ar fi cerut ca atunci când va muri să-l ducă și să-l lase oriunde, dar să fie cât mai departe de familia lui.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de luat vederi din zonă.

Îngrijitoarea italiancă urmează să fie suspusă unui control psihiatric

 

După arestarea femeii, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili exact cum s-au petrecut faptele. Femeia le-a spus că pensionarul s-a stins din viață din cauze naturale, sâmbătă după-amiază. 

Pe lângă acuzația de ascundere a cadavrului, badanta va fi acuzată și că nu a avut grijă de bătrân în mod corespunzător. "Obliga victima să trăiască în condiții de igienă precare, nereușind să-l hrănească și să-l îngrijească în mod corespunzător. Aceste condiții i-au cauzat decesul", se arată în comunicatul procurorilor.

Îngrijitoarea a fost transportată la închisoarea Capodimonte din Benevento, urmând ca aceasta să fie supusă și unui control psihiatric.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
3 apr 2020, 08:19
DCMedical.ro
1 apr 2020, 22:43
DCBusiness.ro
3 apr 2020, 09:04
DefenseRomania.ro
3 apr 2020, 09:23