Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Noi detalii în cazul româncei găsită moartă și dezbrăcată în baie de către sora ei: Elena a deschis ușa criminalului ei
WhatsApp
Elena Ș.R. o româncă în vârstă de 32 de ani, a fost găsită în această dimineață moartă în apartamentul ei din Aosta, Italia. Cea care a făcut macabra descoperire a fost chiar sora ei, Alexandra. Criminaliștii au terminat ancheta la fața locului și ipoteza crimei este cea mai plauzibilă.  
Italia. Noi detalii în cazul româncei găsită moartă și dezbrăcată în baie de către sora ei: Elena a deschis ușa criminalului ei

Elena avea 32 de ani și ajunsese în Aosta cu mai puțin de o lună în urmă, venind din Toscana, fiind domiciliată în Lucca. Românca a fost ucisă de cineva - bărbat sau femeie sau mai multe persoane - care i-a măcelărit gâtul în locuința închiriată în viale Partigiani din Aosta și apoi a fugit fără să fie observat, luând cu el arma crimei - un cuțit foarte ascuțit.

Elena era o tânără destul de rezervată și nu avea antecedente penale; a fost văzută ultima dată ieri în jurul orei 11.00 de un vecin. Poliția îi scanează viața privată în căutarea unui motiv și a unor informații utile pentru a înțelege cine i-ar fi putut dori moartea.

Polițiștii au această certitudine, după ore întregi de anchete efectuate de criminaliștii din Aosta, în frunte cu comisarul șef Francesco Filograno, care, în așteptarea rezultatelor autopsiei și a investigațiilor Poliției Științifice, a început vânătoarea pentru autorii crimei. 

Noi detalii în cazul româncei găsită moartă și dezbrăcată în baie de către sora ei

 

Corpul femeii a fost găsit în această dimineață în apartamentul de la primul etaj al clădirii. Cea care a dat alarma a fost Alexandra, sora ei, care a văzut că nu reușește să dea de Elena și nici pe rețelele de socializare nu a fost activă. A mers la casa ei în această dimineață și, după ce a găsit ușa închisă, a chemat pompierii să intre în apartament, descoperind astfel trupul neînsuflețit și pe jumătate dezbrăcat al surorii ei.

Elena Șerban zăcea pe podea în baie, cu gâtul tăiat de o plagă adâncă înjunghiată. Moartea ei ar fi survenit până în a doua jumătate a zilei de sâmbătă. Nimeni nu a auzit zgomote sau țipete suspecte; casa era în dezordine, dar fără urme evidente de violență. 

Elena a deschis ușa criminalului ei?

 

Pompierii au găsit însă ușa închisă „cu un zăvor”, adică din interior și nu poate fi deschisă din exteriorul casei. Lângă ușă există însă o fereastră mare, cu vedere la scări și care permite o posibilă cale de evacuare rapidă.  Există mai multe elemente de investigație: La intrarea în clădire este instalată o cameră video funcțională, ceea ce ar putea fi de neprețuit pentru soluționarea cazului.

Deci Elena a deschis ușa celui care a ucis-o? Aproape sigur da.

Ferestrele camerelor erau închise; sunt accesibile de la sol de către cineva apt din punct de vedere fizic și echipat cu echipamente adecvate, care ar fi riscat totuși să fie observat, potrivit valledaostaglocal.it.

O curte duce la o posibilă ieșire secundară, care poate fi folosită pentru a scăpa din clădire fără a fi observat de cineva.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel