Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Naștere cu peripeții: Un bebeluș român s-a grăbit să vină pe lume și s-a născut în parcarea spitalului
WhatsApp
Bebelușul nu a mai avut "răbdare" ca mama sa să ajungă până în spital și a venit pe lume în mașina părinților care abia oprise în parcarea spitalului. Mama a fost asistată imediat de personalul Departamentului de Urgență și al Departamentului de Obstetrică și Pediatrie din Città di Castello.
Italia. Un bebeluș român s-a grăbit să vină pe lume și s-a născut în parcarea spitalului

Gravida nu a mai avut timp să intre în spital: contracțiile abundente au făcut-o să nască chiar în parcarea spitalului din Città di Castello aducând pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă. Bebelușa cântărește 3 kilograme 400, iar numele ales este unul deosebit, Damaris Anna.

Protagonista acestei povești este o doamnă de 34 de ani, de origine română, care locuiește în zona Lisciano Niccone. Atât mama, cât și fetița se află într-o stare bună de sănătate.

 

Românca este la al treilea copil care a venit total neașteptat

 

Femeia era însărcinată cu al treilea copil, iar în această dimineață de miercuri, 6 aprilie, a povestit pentru Usl Umbria 1, cum a decurs nașterea în aer liber din curtea spitalului italian.

"Mă aflam în mașină cu soțul meu pentru a efectua cheltuieli personale, când în timpul călătoriei am început să simt dureri puternice. Însă nu am crezut că este începutul travaliului. Prin urmare, alături de soțul meu decid să mergem acasă dar, crescând intensitatea durerii, ne răzgândim și mergem la spitalul din Città di Castello. Odată intrați în parcare, în jurul orei 11.15, copilul s-a născut, direct în mașină.”, a transmis proaspăta mămică.

 

Spitalul Alto Tevere s-a ocupat de cazul din parcare rapid pentru a evita probleme

 

La început a intervenit personalul de la Urgențe și imediat după aceea echipa de la secția de Ostericia și Pediatrie, care a avut grijă de mamă și de copilul nenăscut, ambii bucurându-se de o sănătate excelentă.

Directorul Spitalului Alto Tevere, Silvio Pasqui, mulțumește întregului personal pentru promptitudinea intervenției și transmite familiei cele mai bune urări pentru nașterea copilului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel