Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor român, RĂPIT și BĂTUT cu bestialitate de șase tineri italieni care "se plictiseau"
WhatsApp
Un muncitor român a fost răpit, jefuit și bătut cu bestialitate de o bandă de tineri italieni. Potrivit autorităților, tinerii italieni erau conduși de o femeie și au declarat că se plictiseau.

Tineri, italieni, șomeri și plictisiți, aceasta este descrierea grupului format din șase băieți din Ostia, care au bătut cu bestialitate doi muncitori, unul bengalez și unul român. Toți cei șase au fost arestați ieri dimineață de polițiștii din Lido, la ordinele magistratului instanței de la Roma.

Românul a salvat un muncitor bengalez 

 

Potrivit anchetatorilor coordonați de procurorul Capitoline, cei șase tineri, în frunte cu o femeie, au înființat o bandă pentru a comite violențe, bazându-se pe puterea lor numerică și pe agresivitatea lor.

Povestea a început atunci când doi dintre membrii bandei s-au luat de un grădinar bengalez în vârstă de 23 de ani într-un bar din Ostia. Deși l-au bătut, omul a reușit să scape și i-a cerut ajutorul unui muncitor român de 23 de ani, care se află într-un club din apropiere. Tânărul, expert în box, i-a pus pe fugă pe cei doi atacatori.

La sosirea poliției, cei doi italieni au susținut că au fost bătuți de o bandă de străini, însă imaginile de camerele de supraveghere din zonă au arătat adevărata dinamică a faptelor, scrie publicația minformo.com.

Tinerii italieni s-au răzbunat și l-au răpit pe român

 

Aproximativ 36 de ore mai târziu, cei doi străini, bengalezul și românul, au fost salvați de poliție după ce au fost răpiți, bătuți și jefuiți.

Potrivit autorităților, grupul s-a organizat și i-a atras pe cei doi străini în două capcane diferite. Grădinarul bengalez a fost primul capturat. Bărbatul a fost luat cu forța și băgat într-o mașină, a fost bătut o după-amiază întreagă și a fost jefuit de toate obiectele de valoare.

Și românul a fost în cele din urmă prins, după ce s-a bătut cu cinci indivizi înarmați cu bare metalice. În cele din urmă, tânărul a fost doborât, apoi a fost forțat să meargă la bancomat pentru a scoate bani de pe card, apoi acasă unde tinerii au luat totul de valoare, chiar și un televizor.

În cele din urmă a fost abandonat în pădurea de pini din Ostia.

În urma anchetei, a fost reconstruită întreaga bandă care, aparent, în dinamica atacurilor, a primit ordine de la singura femeie din grup, o tânără de 23 de ani. Anchetatorii au suspiciunea că grupul nu este la prima activitate violentă și caută acum și alte victime. 

Toți cei șase tineri au fost conduși la închisoare, fiind acuzați de răpire, extorcare, jaf și bătăi agravate. În plus, la percheziții s-au confiscat peste un kilogram de canabis uscat, arme albe și o broșură cu instrucțiuni pentru cultivarea drogurilor.

roman-batut-de-banda-de-tineri-italieni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel