Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor român în stare gravă, după ce a căzut de la înălțime
WhatsApp
Un bărbat de origine română, care lucra pe un șantier din Collegno, se zbate între viață și moarte, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ doi metri.
Italia. Un muncitor român este în stare gravă, după ce a căzut de la înălțime

Accidentul de muncă s-a produs duminica trecută, 27 martie, pe un șantier în Corso Francia din Collegno.

Un muncitor român, care lucra pe șantier, și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe o scară, de la o înălțime de aproximativ doi metri, transmite publicația lagazzettatorinese.it.

Bărbatul este în stare foarte gravă, fiind internat la spitalul Giovanni Bosco din Torino.

Inspectorii de muncă au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele produceri accidentului de muncă, în urma căruia muncitorul român a fost rănit grav.

În luna februare un alt român, 52 de ani, a murit după ce a căzut de la înălțime

Italia. Român de 52 de ani, mort după ce a căzut de la înălțime. Vasile lucra ca zidar

 

Un român în vârstă de 52 de ani, care lucra ca zidar, a decedat la Ravenna, în Emilia Romagna. Incidentul s-a petrecut vineri, 4 februarie, atunci când bărbatul a căzut de pe o schelă, de la patru metri înălțime, potrivit publicației Corriere Romagna.

Bărbatul, pe nume Vasile Burcuț, lucra alături de colegii săi pe via Carso, în incinta unui imobil în care se desfășoară lucrări de restructurare și reamenajare la trei apartamente. În cursul după amiezii, din motive necunoscute, bărbatul și-ar fi pierdut echilibrul căzând de la aproximativ patru metri înălțime. Impactul cu solul a fost deosebit de violent, iar românul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Autoritățile au deschis o anchetă, care va fi condusă de procurorul Lucrezia Ciriello. Printre ipoteze se numără și cea a prăbușirii unei schele. Cercetările autorităților vor face lumină în acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel