Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor italian arestat, după ce i-a furat portofelul colegului român
WhatsApp
Un muncitor italian în vârstă de 28 de ani a fost reținut de polițiști, după ce i-a furat portofelul unui coleg român.
Spania. Doi români au fost prinși în timp ce încercau să fure portofelul unui străin în Tenerife

Presa din Italia scrie despre cazul unui muncitor de naționalitate italiană, care a fost reținut de carabinieri după ce i-a furat portofelul colegului său român.

Tânărul italian este originar din localitatea Sansepolcro (provincia Arezzo) dar lucrează pentru o societate comercială din Monterchi, o localitate învecinată. La aceeași firmă, lucrează și un bărbat român care zilele trecute s-a trezit, în timp ce se afla la lucru, că nu-și mai găsește portofelul. Pe lângă acte, conaționalul nostru avea și suma de 700 de euro în portofel, scrie publicația La Nazione.

Românul a cerut ajutorul carabinierilor pentru a descoperi cine i-a furat portofelul. În urma verificării imaginilor de pe camerele de supraveghere de la sediul firmei, agenții au descoprit că autorul furtului este nimeni altul decât tânărul său coleg italian.

Italianul are deja antecedente penale pentru astfel de infracțiuni. Infractorul a fost reținut pentru interogatoriu însă ulterior a fost eliberat, urmând să fie cercetat pentru acuzația de furt agravat.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel