Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Muncitor agricol român înjunghiat mortal în zona Foggia: un compatriot a fost arestat
WhatsApp
Muncitor agricol român înjunghiat mortal în zona Foggia, Italia. Poliția a arestat un compatriot .

Îl chema M. I., avea 40 de ani și era un simplu muncitor agricol român, până să fie ucis. Arma folosittă de criminal este un cuțit, pe care compatriotul său i l-ar fi băgat în coastă, în zona rurală dintre Zapponeta și Manfredonia , în zona Foggia.

 

Un compatriot de-al românului a fost arestat pentru crimă

 

Un compatriot de-al său, V. M., în vârstă de 56 de ani, a fost arestat pentru crimă, fiind acuzat de omor voluntar.

Potrivit celor aflate, cei doi s-au certat din motive inutile într-o casă de țară unde lucra victima. Presupusul agresor a scos un cuțit și a lovit victima cu un briceag.

Bărbatul de 56 de ani a fost identificat de carabinieri imediat după comiterea faptei, conform presei străine.

Vezi și: Italia. Un hoț român de apartamente, urmărit încă din 2017, a fost arestat cu ajutorul rețelelor de socializare

 

Aceasta este a 11-a crimă comisă anul acesta în Foggia

 

Aceasta este a 11-a crimă comisă anul acesta în Foggia: 3 în Foggia, 2 în San San Severo, 1 crimă dublă în Cerignola; și apoi din nou în Zapponeta, Marina di Lesina, Ortanova și acum în Manfredonia. Este prima crimă între străini.

În 5 cazuri, presupușii autori au fost arestați. Tânărul de 16 ani din San Severo, acuzat că l-a ucis pe Francesco Pio D'Augelli, în vârstă de 17 ani, cu o lovitură de cuțit în zona laterală, și Mirko Tammaro, tânărul de 26 de ani din Ortanova care l-a ucis pe Andrea Gaeta, în vârstă de 20 de ani, cu câteva focuri de armă, au fost constituiți. În aceste ultime două cazuri, motivul este legat de gelozie.

De asemenea, a fost identificată și persoana responsabilă pentru dubla crimă a tatălui și fiului său, Gerardo și Pasquale Davide Cirillo, uciși la sfârșitul lunii iulie la Cerignola: presupusul responsabil, Giuseppe Rendina, i-ar fi ucis pentru o datorie de 13 mii de euro. Toate cele 3 crime comise la Foggia sunt considerate de anchetatori ca fiind o reglare de conturi internă a dinamicii mafiote și, în momentul de față, toate sunt nerezolvate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel