Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Moldoveancă, bătută fără milă și tăiată cu un ciob de sticlă chiar de soțul ei, aflat în arest la domiciliu
WhatsApp
Agenții de poliție din Ferrara au intervenit, joi seara, la casa unui bărbat, cetățean al Republicii Moldova, care era în arest la domiciliu. Oamenii legii s-au sesizat după ce s-a declanșat o alarmă pentru o brățară electronică.
Italia. Moldoveancă, bătută fără milă și tăiată cu un ciob de sticlă chiar de soțul ei, aflat în arest la domiciliu

Ajunși la fața locului, agenții au găsit în stradă o femeie, cetățean moldovean, care le-a povestit că a avut o ceartă violentă cu partenerul ei, aflat în arest la domiciliu. Femeia a spus că cearta a început când niște prietenii de-ai bărbatului au venit în vizită. Victima însă i-a convins să plece, deoarece partenerul ei nu poate primi vizitatori, aflându-se în arest la domiciliu După ce prieteni au fost convinși să plece, bărbatul a devenit violent și a amenințat-o că îi va tăia gâtul, apoi a lovit-o cu un ciob de sticlă.

Mai mult, a împins-o cu forța în peretele bucătăriei, a aruncat-o jos și femeia și-a pierdut, pentru un moment, cunoștința. Femeia l-a implorat pe atacator să nu o mai rănească. Bărbatul însă a dus-o pe balcon, unde a vrut să o arunce peste balustradă. După câteva minute a fost adusă înapoi în casă, aruncată iarăși jos și bătută fără milă, transmite Poliția Ferrara.

 

Victima a reușit să fugă în stradă și să ceară ajutor

 

După ce și-a revenit din șoc și profitând de un moment de neatenție al partenerului, victima a reușit să iasă în stradă. Incapabilă să anunțe poliția pentru că a fugise fără telefon mobil,  femeie a oprit contorul de energie electrică din casă, declanșând astfel alarma de pe brățara electronică. La fața locul, ulterior, a ajuns o patrulă de poliție.

La vederea agenților, bărbatul moldovean, care era pe balcon, a început să țipe și să amenințe că își va lua viață. De fapt,  chiar a și urcat peste balustradă, agățându-se doar cu brațele. Agenții au reușit să-l tragă înapoi de bărbatul violent, care a încercat să scape de polițiști. Oamenii legii au fost nevoii să folosească o cantitate mică de spray paralizant, reușind să-l imobilizeze.

Între timp, la locul faptei a ajuns și o ambulanță. Agresorul avea o alcoolemie de 2,88 grame pe litru de sânge și a rămas sub observație până la eliminarea completă a substanțelor alcoolice din sânge. Vineri dimineață, moldoveanul a fost externat și, la ordinele magistratului de supraveghere, care a revocat arestul la domiciliu, a fost dus la închisoarea locală.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel