Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mesajul primarului din Torino pentru români, de Ziua Națională. VIDEO
WhatsApp
Cu ocazia Zilei Naționale în An Centenar, Chiara Appendino, primarul orașului Torino, a transmis un mesaj comunității române. VIDEO

Primarul orașului Torino, Chiara Appendino, a transmis un mesaj comunității românești din orașul pe care îl conduce. Ea nu a putut fi prezentă la evenimentele dedicate Zilei Naționale a României în An Centenar, dar în videoclipul înregistrat exprimă mulțumirea și recunoștința sa pentru românii care trăiesc în această comunitate.

"Bună ziua, tuturor!

Îmi pare cu rău că nu am putut fi alături de voi personal dar tot orașul vă salută, vă îmbrățișează iar eu vă transmit felicitările mele cele mai călduroase. Momentul acesta aniversar nu este doar unul celebrativ, el ne amintește și de colaborarea permanentă a comunităților noastre, de ceea ce am construit în trecut, ceea ce facem astăzi împreună și ce vom continua să facem. Prin urmare, prin intermediul acestui mesaj vă mulțumesc, sunteți extraordinari, comunitatea voastră este parte integrantă a orașului Torino și sunteți o resursă incredibilă. 

Tot orașul vă îmbrățișează și vă urează la mulți ani."

Vezi mesajul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel