Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mama unui român mort pe șosea, strigăt disperat: "Vă rog, caut martori la accidentul fiului meu. Nu-mi voi găsi pacea!"
WhatsApp
Mama unui român care a murit într-un accident rutier în Italia caută acum martori care ar putea ajuta la elucidarea modului în care s-a petrecut tragedia.  

Mama lui Florin, românul în vârstă de numai 18 ani care și-a pierdut viața în urma unui tragic accident, petrecut pe 18 octombrie, în zona Borghesiana, din Roma, caută martori care ar putea ajuta la elucidarea modului în care s-a petrecut tragedia.

Nu se știe cum s-a petrecut accidentul în care și-a pierdut viața tânărul  

 

Potrivit presei locale, Florin mergea pe motocicleta sa în momentul în care a fost implicat într-un accident rutier și a suferit răni grave. Tragedia s-a întâmplat pe via Tor Forame, la numărul 80, la scurt timp după orele 17:00, din cauze încă necunoscute. 

Imediat după impact, românul a fost transportat în cod roșu la Policlinica Tor Vergata, însă rănile sale erau foarte grave iar decesul s-a produs, din păcate, câteva ore mai târziu.

La locul tragediei au intervenit agenții Poliţiei Locale pentru a clarifica dinamica accidentului, precum și reconstituirea acestuia. Până în acest moment nu se știe exact ce s-a întâmplat și ce a cauzat accidentul.

Mama lui Florin, rugăminte disperată pe Facebook

 

În timp ce Poliția Locală își continuă ancheta, Melania Elena Chirilă a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare, pentru a găsit orice martor care a asistat la acel impact violent și care poate dă o mână de ajutor în anchetă. 

În apelul său făcut pe rețelele de socializare, mama victimei le cere eventualilor martori să se prezinte la poliție și să depună mărturie în fața forțelor de ordine.

"Bună dimineața, caut martori ai unui accident de motocicletă în care fiul meu și-a pierdut viața. S-a petrecut pe Finocchio Via Tor Forame, pe 18 octombrie, în jurul orei 17.00. Vă rog, chiar și un mic detaliu ar putea fi de ajutor. Scrieți-mi în privat. Voi fi recunoscătoare. O mamă disperată cu care nu va avea pace", este mesajul postat de mama lui Florin.

melania-elena-chirila-mama-roman-italia-apel-martori-accident

Accidentul care a dus la moartea prematură a lui Florin a zguduit comunitatea locală, adunată în jurul familiei îndurerate. La locul accidentului sunt buchete de flori, fotografii ale victimei, multe lumânări aprinse și mesaje scrise.

Una dintre fotografii amintește de el cu afecțiune, pe imaginea sa fiind scris mesajul: "Dacă vrei să zbori, renunță la tot ce te ține pe loc!".

"Nu vreau să spun că nu s-a schimbat nimic și că totul va trece mai devreme sau mai târziu. Aș face totul pentru a te putea vedea din nou!”, este alt mesaj afișat la locul tragediei.

melania-elena-chirila-mama-roman-italia-apel-martori-accident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel