Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mai multe românce practicau prostituția într-un salon de masaj. Administratorul, un italian de 45 de ani, ridicat de carabinieri
WhatsApp
La primele ore ale dimineții de ieri, un bărbat din Potenza, născut în 1976, a fost arestat de carabinieri în cadrul unei operațiuni denumite "Happy Ending".
Italia. Mai multe românce practicau prostituția într-un salon de masaj

În urma investigației forțelor de ordine au fost adunate mai multe probe serioase împotriva bărbatului, administrator al unui centru de masaj numit "Soul and boy", situat într-un bloc din Tito.

Potrivit Parchetului din Potenza, ancheta a stabilit că administratoru salonului, un italian de 45 de ani, stabilea zilnic întâlniri cu numeroși clienți, cărora le explica natura reală a masajelor oferite. Întâlnirea cu potențialii clienți avea loc în baza anunțurilor plasate un site. În anunțuri se preciza că masaje sunt tantrice, fiind însoțite de mai multe fotografii din conținut erotic, scrie melandronews.it.

Bărbatul ar fi favorizat și exploatat prostituția mai multor românce, italience și cubaneze, la centrul care practica masaje cu conținut erotic. În timpul investigațiilor, carabinierii au interogat și clienții salonului de masaj. În unele cazuri, plata serviciului era efectuată direct către administratorul salonului. Poliția din Potenza a dispus sechestrarea bunurilor salonului și arestarea administratorului italian.  Măsura a fost luată de carabinierii de la Nucleo Operativo e Radiomobile din Potenza și de carabinierii din Tito, care au investigat cazul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel