Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Închisoare pe VIAȚĂ pentru românul care a ucis în mod barbar un conațional pentru că nu i-a înapoiat banii
WhatsApp
Judecătorii Curții de Apel din Italia l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe Mihai Cozma, un român de 48 de ani, acuzat că alături de conaționalul de 28 de ani Cătălin Vasile Balaban, condamnat şi el la 30 de ani de închisoare l-au ucis pe Vasile Gabar, un cioban român de 58 de ani, asasinat pe 14 iunie 2010, pe câmpurile din Modigliana.

Ultima sentință, pentru uciderea ciobanului român de 58 de ani din Modigliana, Vasile Gabar în noaptea dintre 13 și 14 iunie 2010, la ferma Vincarello, este de închisoare pe viață pentru românul Mihai Cozma, de 52 de ani, scirie ilrestodelcarlino.it

Anchetele care au dus la dubla capturare a criminalilor fost efectuate de carabinierii Nucleului Operativ Radiomobil din Forlì.

La aproape zece ani de la crimă, judecătorii au concluzinat că Mihai Cozma l-a ucis pe Gabar cu mai multe lovituri de pumni și  bâtă, împreună cu Cătălin Balaban, 30 de ani, condamnat în 2015, la la 30 de ani de închisoare.

A fost o execuție, așa scriu anchetatorii din Forlì. Balaban și Cozma au fost nevoiți să-l ucidă pe Gabar pentru că acesta nu a achitat un împrumut. Cei doi au fost prinși în România după ce le-a fost urmărit telefonul mobil. Ulterior au fost extrădaţi în Italia. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel