Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Înarmat cu un cuțit, un român a vrut să jefuiască o pizzerie
WhatsApp
Momente înfricoșătoare s-au petrecut, în noaptea de joi spre vineri, într-o pizzerie din Corso Grosseto, din Torino.  Protagonistul a fost un român, în vârstă de 31 de ani, care a amenințat un angajat cu un cuțit și apoi a încercat să îl jefuiască.    
Pedeapsă redusă pentru un român care i-a secționat gâtul unui bărbat care se afla în casa fostei sale soții

Românul venea des la această pizzerie, unde avea o datorie pentru băuturile consumate anterior. În noaptea de joi spre vineri, românul și iubita sa, cetățean român, au ajuns la pizzerie.  La un moment, între cei doi a izbucnit o ceartă în fața pizzeriei, la finalul căreia bărbatul a spart sticla de bere din care bea prietena sa. Prin urmare, femeia a mers la casierie pentru a cere o altă sticlă, transmite cronacaqui.it.

Casierul, care fusese informat de patronul pizzeriei să nu mai acorde credit pentru sume mai mari de 10 euro, a refuzat să-i mai dea o băutură româncei și i-a cerut să o plătescă mai întâi. Din acest motiv, angajatul a fost agresat verbal și fizic de către român, care a scos un cuțit și a început să-l fluture în aer.

Un trecător, care a asistat la scenă, a sunat la 112, iar cei doi români au părăsit locul faptei și s-au întors în apartamentul lor. Aici poliția le-a dat de urmă: bărbatul a fost arestat pentru tentativă de jaf. În plus, cei doi români au fost acuzați și de furt de energie electrică. Aceștia au modificat contorul de electricitate din casă pentru a obține energie fără să o plătească. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel