Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Fiul și-a zidit mama moartă în dormitor ca să-i încaseze pensia: "În casa noastră este un cadavru!"
WhatsApp
Oroare la Milano, în Italia. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, şi-a zidit mama moartă în dormitorul casei, pentru a-i lua pensia. Individul a fost dat pe mâna poliției chiar de iubită, după ce a încasat de pe urma bătrânei nu mai puțin de 1.700 de euro pe lună, timp de doi ani.
Italia. Fiul și-a zidit mama moartă în dormitor şi, tinp de doi ani, i-a încasat pensia În casa noastră este un cadavru

Cazul șocant a avut loc în Buccinasco, o localitate din provincia Milano, Italia. Mama bărbatului, o bătrână în vârstă de 80 de ani, a murit din cauze naturale în 2019. Pentru a-i încasa în continuare pensia mamei, 1.700 de euro pe lună, fiul acesteia a pus la punct un plan. Acesta a dus cadavrul în dormitor, l-a înfășurat în pungi din plastic, peste care a pus apoi argilă și lemn, scrie ANSA.

 

"În casa noastră este un cadavru!"

 

Grozăvia a fost descoperită de autorități, după ce italianul i-a mărturisit iubitei lui ce a făcut. Nemaiputând să păstreze secretul, femeia a mers a poliție și l-a raportat: "În casa noastră este un cadavru!". Bărbatul și-a recunoscut fapta. Polițiștii au sechestrat casa și au dispus poprirea asupra tuturor conturilor curente ale bărbatului.

 

Laura, ucisă, cu sânge rece, de fiicele sale pentru avere. Silvia și Paola se visau bogate 

 

 

În luna septembrie, un alt caz a zguduit opina publică din Italia. Două fiice ale Laurei Ziliani, fostă agentă de pază, găsită moartă în Temù, au fost arestate. Silvia și Paola Zani, în vârstă de 26 și, respectiv, 19 ani, precum și Mirto Milani, prietenul Silviei, ar fi drogat-o și ucis-o pe Laurea Zilian, în noaptea dinaintea dispariției, 8 mai 2021, pentru a-și însuși averea. În aprilie, cei trei au încercat să o otrăvească cu un ceai de plante.

Carabinierii Comandamentului Provincial din Brescia au pus în aplicare ordinul, emis de judecătorul însărcinat cu afacerile interne din Brescia, privind arestarea preventivă a două surori, în vârstă de 26 și, respectiv, 19 ani, fiicele Laurei Ziliani, precum și a iubitului surorii mai mari, Mirto Milani, un student, în vârstă de 27 de ani.

Cei trei ar fi ucis-o pe femeia, în vârstă de 55 de ani, în seara zilei de 7 mai, cu o zi înainte de a fi dată dispărută. Plângerea a fost făcută de cele două fiice, cu scopul de a deturna ancheta. Cadavrul Laurei fusese ascuns de cei trei infractori.  Investigațiile au arătat că cei trei au mai încercat să o ucidă pe femeie. În luna aprilie, Laura Ziliani suferea de o boală prelungită, care corespunde unei tentative de otrăvire. Potrivit mărturii depuse de un vecin, Laura ar fi fost otrăvită cu un ceai de plante, scrie  brescia.corriere.it.

Investigațiile demarate de carabinierii companiei Breno, în paralel cu perchezițiile efectuate, au scos în evidență numeroase neconcordanțe în povestea oferită de cei trei acuzați. Trupul Laurei a fost găsit pe 8 august, pe malul râului Oglio. Testele toxicologice efectuate de Institutul de Medicină Legală din Brescia au constatat prezența benzodiazepinelor. Așadar, femeia a fost  drogată și apoi ucisă. Potrivit anchetatorilor, surorile și iubitul unei dintre ele au drogat-o pe Laura, înainte de a o ucide. 

"Patru luni și jumătate de investigații amănunțite au dus la răsturnarea versiunii inițiale, cea a dispariției și a morții naturale a Laurei", a declarat procurorul șef din Brescia, Francesco Prete, comentând arestarea celor două fiice ale Laurei Ziliani și a iubitului Silviei. "Ipoteza noastră este o ipoteză pe care în acest moment o considerăm întemeiată și datorită Institutului de Medicină Legală din Brescia, care a identificat urme de droguri", a adăugat procurorul-șef din Brescia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
Astrosens.ro
30 ian 2023, 10:54
DCNews.ro
02 feb 2023, 09:10
RadioDCNews.ro
02 feb 2023, 10:02
Spectacola.ro
02 feb 2023, 09:21
RadioDCNews.ro
02 feb 2023, 10:02
Spectacola.ro
02 feb 2023, 09:21
DCMedical.ro
02 feb 2023, 09:45
DefenseRomania.ro
30 ian 2023, 19:17
Astrosens.ro
30 ian 2023, 10:54
DCNews.ro
02 feb 2023, 09:10
DCBusiness.ro
02 feb 2023, 07:56
DCBusiness.ro
02 feb 2023, 07:56
DefenseRomania.ro
30 ian 2023, 19:17
DCMedical.ro
02 feb 2023, 09:45