Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Fiul minor al unei românce, terorizat de tatăl pasionat de ezoterism. Băiețelul trăia printre cranii și schelete
WhatsApp
Băiețelul de doar opt ani al unei românce a fost terorizat ani în șir de propriul tată, un italian. Bărbatul, de 57 de ani, l-a impus pe băiatul de opt ani să învețe printre schelete și cranii și îl lovea în cazul unor note proaste. Mama a apelat la serviciile sociale, iar bărbatul a fost condamnat, scrie Corriere della Sera.    
Italia. Fiul minor al unei românce, terorizat de tatăl pasionat de ezoterism. Băiețelul trăia printre cranii și schelete

Bărbatul de 57 de ani îl obliga pe fiul lui de opt ani să învețe printre schelete și cranii și l-a îngrozit în cazul în care ar fi luat note proaste la școală.

 

Cranii, demoni, schelete, monștri

 

De ani de zile Luca (numele este unul fictiv), care atunci avea doar 8 ani, a fost obligat de tatăl său să învețe și să trăiască într-un mediu sinistru, populat de obiecte evocatoare de practici ezoterice, care îl înspăimântau pe copil. Luca era îngrozit de gândul că va fi disprețuit de cranii și dragoni, dacă va primi o notă proastă. Sau chiar va ucis de tatăl său, în cazul unei note slabe.

Pentru că l-a obligat pe Luca să trăiască în această condiție de frică, judecătorul l-a condamnat pe tatăl său, în vârstă de 57 de ani, un muncitor, care trăia cu familia la Roma, la trei ani de închisoare, sub acuzația de maltratare în familie și amenințări agravate și la adresa partenerului său și a mamei lui Luca. Pedeapsa a fost mai severă decât cea cerută de procuror, care propusese doi și opt ani de închisoare. În plus, bărbatul și-a pierdut și autoritatea părintească asupra fiului său.

 

Mama româncă, legată de pat și lovită cu palmele de bărbatul violent

 

Pentru că a încercat să-l salveze pe Luca din acest mediu, mama româncă a fost legată de pat și lovită cu palmele de bărbatul violent. Femeia, constituită parte civilă în procesul contra soțului, a părăsit în cele din urmă casa împreună cu Luca, și a apelat la serviciile sociale, pentru o perioadă. De atunci copilul și-a îmbunătățit notele școlare și viața, scrie Corriere della Sera.

Casa în stil horror în care au locuit până în 2015 este situată într-un cartier rezidențial și central din capitala Italiei. Băiețelul, pe atunci elev de școală primară, la întoarcerea acasă știa că trebuie să-i facă temele în  biroul tatălui său: o cameră bântuită de imagini și obiecte demonice, atârnată pe pereți în loc de tablouri, sau ca ornamente pe birou. Mobilierul includea și reproduceri de schelete, amplasate în colțurile biroului și parțial și în restul casei.

Obiectele îl speriau pe micuțul, care era obligat să obțină note mari la școală. Luca era pedepsit și insultat: primea mâncare puțină și chiar expirată, era pălmuit și amenințat cu moartea. Situația școlară al lui Luca, chinuit de coșmaruri în care vede monștrii în dormitorul lui și complet înfricoșat, era modestă.

Băiețelul dormea puțin, nu socializa și îi era frică să-și invite colegii în casa aceea înfricoșătoare. Sătulă de umilințele și teroarea la care erau supuși, mama a încercat, de mai multe ori, să-l convingă să scoată însemnele satanice din casa lor. Atunci bărbatul o amenința și lega de pat. Așa că la un moment dat, mama a decis să plece de acasă, împreună cu Luca. Bărbatul a fost imediat raportat de Serviciile Sociale, arestat și acum condamnat definitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel