Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Fetiță româncă de 12 ani, în stare GRAVĂ la spital după ce a căzut de la balcon. "E un MIRACOL că n-a murit pe loc"
WhatsApp
O fetiță româncă în vârstă de 12 ani se află în stare gravă la spital, după ce a căzut de la balconul apartamentului aflat la etajul doi. 

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 11 ianuarie 2021, în localitatea Cerveteri (Provincia Roma). O fetiță româncă în vârstă de numai 12 ani a căzut de la balconul locuinței, fiind transportată de urgență cu elicopterul la spital, unde se află în stare gravă. 

Se pare că fetița se află încă în viață printr-un miracol, căderea fiind atenuată de ramurile unui copac. Din primele date ale anchetatorilor prezentate de publicația Il Messaggero, copila se afla sub supravegherea surorii sale mai mari, în vârstă de 17 ani. "E un miracol că a supraviețuit", au spus medicii care au intervenit la fața locului.

Mama fetei se afla la serviciu

 

Vecinii familiei de români au fost cei au chemat salvarea, fiind alertați de țipetele și zgomotul produs în urma căderii fetei, găsind-o pe aceasta semiconștientă, zăcând pe asfalt.

Mama celor două fete plecase cu puțin timp înainte la muncă.

Oamenii legii sosiți la fața locului au întrebat-o pe sora adolescentei cum s-au petrecut faptele. Ea le-a povestit că cea mică s-a urcat pe un scaun, s-a dezechilibrat și a căzut peste balustradă.

Până în acest moment, anchetatorii au exclus varianta unei sinucideri, după ce au stat de vorbă cu vecinii familiei.

Elicopterul chemat pentru a interveni a aterizat lângă stadionul Enrico Galli, din Cerveteri, și a transportat victima la Spitalul Gemelli.

Fetița se află în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervați în a face un prognostic. Fata prezintă multiple leziuni, printre care și un traumatism cranian puternic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel