Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Fetițe ROMÂNCE, date de părinți pentru sex cu bătrâni de 90 de ani, pe cartele telefonice și câțiva bani
WhatsApp
Caz șocant în Pietrarubbia, Italia.  Două surori românce de 14 și 16 ani au fost obligate de proprii părinți să se prostitueze. Cinci persoane în vârstă între 60 și 90 de ani, dar și părinții fetelor sunt cercetați în acest dosar de exploatare, prostituție și înlesnirea prostituției.

Relații sexuale în schimbul creditului pentru cartele telefonice și câțiva euro. Protagonistele sunt două românce care, la momentul evenimentelor, în 2016, aveau 14, respectiv 16 ani. Faptele s-ar fi petrecut din august până în luna noiembrie. Procesul în acest caz va începe pe 19 februarie, după ce la termenul de ieri s-a dat o amânare, potivit ilducato.it.

Părinții lor sunt acuzați de exploatarea sexuală a fiicelor lor și înlesnirea prostituției. Alături de ei sunt cercetate alte 5 persoane care ar fi întreținut relații sexuale plătite cu fetele.

Mama și tatăl fetelor sunt acuzați că ar fi planificat mai multe întâlniri ale fetelor cu cinci bărbați, cu vârste între 59 și 91 de ani, pentru care aceștia ar fi obținut bani și alte foloase, în schimb obligându-și fetele să întrețină relații sexuale cu aceștia. În proces este cercetată și o femeie de origine bulgară de 27 de ani, care, potrivit anchetatorilor, ar fi avut rolul de a intermedia întâlnirile, porivit centropagina.it.

Doi septuagenari au recunoscut faptele

 

 „Vom merge să dovedim nevinovăția doamnei care, este de fapt, o parte vătămată împreună cu fiicele ei în această poveste în care familia a fost marginalizată în Pietrarubbia“, a cerut în ședința preliminară de la curtea din Ancona avocatul mamei fetelor, Carlo Scalpelli.

Pentru alți doi bărbați, procesul va continua în rit prescurtat, recunoscându-și faptele. Pentru un bărbat de 73 de ani, procurorul a cerut o pedeapsă de 4 ani și o amendă de 3.000 de euro, în timp ce pentru un altul de 78 de ani a cerut 5 ani și o amendă de 14 mii de euro. Ambii se află în arest la domiciliu. O cerere de compensare de 50 de mii de euro a fost formulată pentru fiecare dintre victimele împotriva celor două persoane în vârstă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel