Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Familii cu copii, atacate de indivizi cu Kalașnikov, într-o pizzerie: „S-ar fi putut transforma într-un masacru! Monștri fără scrupule”- VIDEO
WhatsApp
Doi indivizi au intrat cu un Kalașnikov într-o pizzerie, în Casavatore, provincia Napoli, Italia, și și-au îndreptat arma spre familii cu copii pentru a le fura ceea ce aveau și pentru a lua încasările restaurantului din seara respectivă.
Italia. Familii cu copii, atacate de indivizi cu kalașnikov, într-o pizzerie: „S-ar fi putut transforma într-un masacru! Monștri fără scrupule”- VIDEO

Imaginile de pe camerele de supraveghere ale restaurantului au fost făcute publice. Consilierul regional Campania, Francesco Emilio Borrelli, vorbește despre o „lovitură cu adevărat tulburătoare”.

Patru ceasuri și un colier de aur, acesta este prada jafului, conform autorităților. Infractorii cu cagule au folosit și un Kalașnikov.

Carabinierii au început acum investigațiile. Persoanele prezente și proprietarii localului au fost audiați.

„Am vorbit cu proprietarul restaurantului și mi-a spus că a suferit o reducere semnificativă a clientelei”, spune Borrelli. „A fost un episod grav: infractori era înarmați până în dinți, jaful s-ar fi putut transforma într-un masacru. Ne exprimăm solidaritatea totală cu antreprenorul și victimele acestui atac criminal care a avut loc în fața copiilor și a familiilor, desfășurat de monștri fără scrupule. Localitățile noastre sunt din ce în ce mai mult în mâinile acestor criminali lipsiți de scrupule și puternic înarmați”.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

 

 

„Violența din zona napoletană este scăpată de sub control”

 

„După cum puteți vedea din imagini, cei doi infractori nu s-au ferit să-și îndrepte armele spre familiile prezente cu copiii care stăteau la masă. Fără să-și pună măcar o clipă problema că ar putea dezlănțui iadul asupra familiilor, aceștia au continuat să acționeze cu o pușcă și o mitralieră în fața celor prezenți. Un episod foarte grav asupra căruia poliția trebuie să facă lumină cât mai curând posibil, iar infractorii să ajungă cât mai repede în spatele gratiilor. 

Violența din zona napoletană este scăpată de sub control și riscurile de a fi victima unui atac armat au devenit tot mai mari. A sosit momentul să utilizăm toate resursele pentru a combate criminalitatea în oraș și în provincie. Toleranță zero împotriva acestor monștri”, a mai precizat indignat Borrelli.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel