Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. El este românul, strivit mortal între două camioane. Constantin avea doar 39 de ani
WhatsApp
Un român de 39 de ani a murit într-un spital din Italia, după un accident cumplit. Duba în care se afla a fost prinsă între două camioane și strivită. Teribilul accident s-a petrecut, marți dimineață, pe A4, în apropiere de stația de taxare Desenzano.
Italia. El este românul, strivit mortal între două camioane. Constantin avea 39 de ani.

Constantin Ioan Roșca, născut în 1983, este victima teribilului accident care a avut loc, marți dimineață, la Desenzano. Accidentul grav s-a produs pe autostrada A4, în San Lorenzino și pe teritoriul orașului Desenzano (nu departe de poarta de taxare), scrie bresciatoday.it.

Prins între fiarele cabinei dubei pe care o conducea, românul a fost resuscitat la locului, iar apoi transportat la Civilul din Brescia, unde a murit, la câteva ore. Aceasta este soarta tragică a lui Constantin Ioan Roșca, un tânăr, de 39 de ani, de origine română, care locuia de mulți ani în San Pietro in Cariano, în zona Veronese.

Muncitor de profesie, Constantin era angajat al unei firme care activa în domeniul reparațiilor de trenuri. Se îndrepta spre muncă, când și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit. Era trecut de ora 8.00, marți dimineața, când duba pe care o conducea Constantin a fost strivită între două camioane de-a lungul autostrăzii A4, în apropierea casei de taxare Desenzano, în urma unei violente coliziuni în lanț.

Constantin era căsătorit, însă nu avea copii.

 

Italia. El este românul, strivit mortal între două camioane. Constantin avea 39 de ani

 

Celelalte două persoane rănite, însă, se așteaptă să se recupereze: colegul care se afla cu el în dubă, un bărbat de origine ivoriană, în vârstă de 45 de ani, internat și el la spitalul Civile, dar în cod galben, și un șofer de camion implicat în accident, în vârstă de 36 de ani, internat la spitalul din Desenzano, în cod verde.

Citeste si Italia. Tânăr român, mort, strivit între două camioane. Microbuzul în care se afla, făcut armonică

 

Detașamentul Verona Sud al poliției rutiere a primit sarcina de a coordona operațiunile de recuperare și siguranță și de a reconstitui în detaliu dinamica accidentului. Ar fi fost vorba de o coliziune în lanț, care s-a produs puțin după ora 8.00. La fața locului s-au deplasat și două echipaje ale pompierilor din cadrul comandamentului provincial, cu sprijinul unei macarale, iar pe lângă elicopterul serviciului de salvare și mașina medicală și două ambulanțe ale Crucii Roșii.

Duba în care se afla românul, strivită între două camioane

 

Porțiunea de drum afectată de accident a fost închisă timp de aproximativ o oră, pentru a permite desfășurarea operațiunilor de salvare și de siguranță. Imediat ce a fost posibil, a fost redeschisă, însă aproape toată dimineața a fost deschisă doar o singură bandă de mers. 

Au existat și unele neplăceri: pe autostradă s-au format cozi, de la 6 la 13 km în direcția Milano și de până la 9 km în direcția Veneția. Mașinile și camioanele au circulat pe rutele obișnuite, inclusiv pe drumurile provinciale și de ocolire, extinzând inconvenientele în afara A4. 

 

Constantin va fi înmormântat vineri

 

Trupul tânărului muncitor român a fost restituit familiei sale. Înmormântarea va avea loc, vineri dimineață, iar slujba religioasă de va ține la biserica Sant'Elia Tisbita din Verona.

Moartea sa prematură și tragică a aruncat în deznădejde întreaga comunitate ortodoxă a orașului Verona, unde bărbatul a muncit din greu ca voluntar, și care și-l amintește ca pe un tânăr grijuliu, gata mereu gata să ajute. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel