Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: El este românul care a pierit în accidentul de la Delebio. DRAGOȘ a lăsat trei copii fără tată
WhatsApp
Dragoș Ursache este românul care a decedat, în week-end, la Delebio, Italia, în urma unui accident cu un autovehicul de teren. El a lăsat în urmă două fetițe și un băiețel de doar câteva luni.

Tragicul eveniment s-a întâmplat sâmbătă seara, la Delebio, atunci când Dragoș Ursache, românul de 39 de ani a plecat la picnic împreună cu alți trei prieteni. Ei au preferat să meargă cu un autovehicul de teren în zona rurală, numai că mergând cu viteză pe drumul denivelat, autovehiculul s-a răsturnat. 

Dragoș și doi frați de-ai săi erau stabliți de mult timp în Delebio. Ei erau atunci în vizită la un prieten de-al lor, un antreprenor român rezident în localitatea Piantedo. Cei patru bărbați s-au adunat cu soțiile și copiii la casa românului din Piantedo și după ce au petrecut câteva ore împreună acolo, au decis să facă o cursă cu mașina de teren pe drumurile rurale din zonă. După ce au intrat pe o porțiune de teren mai abruptă, șoferul a pierdut controlul volanului și mașina de teren s-a răsturnat, aruncându-i în afara sa pe trei dintre ei, mai exact, pe șofer și pe cei doi frați ai lui Dragoș. Toți trei au scăpat cu câteva răni ușoare, însă Dragoș a rămas blocat în vehicul, unde și-a găsit sfârșitul din cauza rănilor suferite, relatează laprovinciadisondrio.it

(w670) 

Alarma s-a dat în jurul orei 18:30, atunci când serviciile de urgență au fost solicitate să intervină. Au sosit echipa medicală, pompierii și carabinierii de la stația Chiavenna, însă paramedicii nu l-au mai putut aduce la viață pe tânărul de 39 de ani, care a murit pe loc. 

Citește și: Italia: Tragedie la picnic. Un român a MURIT și a lăsat fără tată TREI COPII

Dragoș Ursache era din Iași și era stabilit în Delebio alături de soția sa, Loredana, cu care avea două fetițe și un băiețel. „A trăit mulți ani în Italia. Era un băiat corect la serviciu și dedicat familiei, legat de tradițiile țării de origine și care de-a lungul timpului s-a apropiat de alți compatrioți sosiți în Italia. Înainte de a ajunge la Valtellina, el lucrase în alte zone din Italia ca zidar, iar acum era angajat la o firmă din Piantedo“, își amintește un fost angajator din Bassa Valle, sitat de presa din Italia.

Vestea tragediei s-a răspândit curând în satul unde s-a întâmplat accidentul, chiar și printre părinții colegilor de școală ai fiicelor lui Ursache, toți puternic afectați de ceea ce s-a întâmplat cu familia. Cu toate acestea, mulți s-au gândit și la bărbatul care conducea vehiculul, prieten cu Dragoș și cu cei doi frați ai săi, la rândul său tată a patru copii și un antreprenor apreciat și care se ocupă astăzi de o tragedie care a marcat pe toată lumea.

„Administrația și țara se împletesc în jurul soțiilor și întregii familii. Cu toții suntem afectați de această moarte subită”, anunță administrația municipală din Delebio condusă de primarul Erica Alberti.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel