Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. El este muncitorul român, lovit mortal de o mașină. Dumitru avea 41 de ani și lucra pe un șantier de pe autostradă
WhatsApp
Continuă verificările pentru reconstituirea tragicului accident, produs pe autostradă, în urma căruia Dumitru Corcodel, un muncitor român, de 41 de ani, a murit. Bărbatul a fost lovit de o mașină, vineri după-amiază, în timp ce lucra pe un șantier pe banda de nord a autostrăzii A14, aproape de zona de serviciu Sant'Eufemia.
Italia. El este muncitorul român, lovit mortal de o mașină. Dumitru avea 41 de ani și lucra pe un șantier de pe autostradă.

Pe lângă dinamica accidentului, ancheta analizează și dacă au fost respectate regulile de amenajare a șantierului. Din primele informații, se pare, că șantierul fusese bine semnalizat. 

Pe de altă parte, nu pare că este necesar să se facă o autopsie, întrucât cauza morții este clară: românul a fost rănit grav la cap, în urma impactului violent cu mașina.  Acum, așadar, se așteaptă autorizația pentru înmormântare.

Citeste si. Tragedie în Vinerea mare, în Italia: Muncitor român lovit, mortal, de o mașină, în timp ce lucra pe autostradă

Între timp, prin intermediul ambasadei României în Italia au fost anunțați părinții  muncitorului, care locuiește în România. Bărbatul, care locuia în Ravenna, era angajat al companiei „Gsa” cu sediul în Glorie di Bagnacavallo și, împreună cu alți doi compatrioți, efectua lucrări de întreținere la carosabil. Cu puțin timp înainte de ora 16.30, românul se afla aproape la capătul benzii de ieșire din zona de service Sant'Eufemia, relatează ilrestodelcarlino.it.

 

Italia. El este muncitorul român, lovit mortal de o mașină. Dumitru avea 41 de ani și lucra pe un șantier de pe autostradă

 

Conform poliţiştilor rutieri, un şofer a încetinit tocmai din cauza prezenţei muncitorilor. În spate venea un alt automobil, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani din Ravenna.  Al doilea automobil a depășit, brusc, primul automobil și, când a revenit pe bandă, a lovit, în plin, muncitorul.

De altfel, l-a lovit pe românul, de 41 de ani, cu oglinda laterală dreapta, care a fost smulsă complet în urma coliziunii și cu partea dreaptă jos a parbrizului, oprindu-se în final de balustrada din dreapta.

Românul a murit, la scurt timp, în ambulanță. Procurorul Stefano Stargiotti a dispus sechestrarea mașinii tânărului, de 35 de ani, și a deschis dosar pentru omor din culpă.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel