Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Două românce se foloseau de copil ca să fure din supermarket. Polițiștii, surpriză de proporții când au verificat căruciorul
WhatsApp
Două românce au fost prinse într-un supermarket din Italia, în timp ce aveau în posesie mai multe alimente pe care nu intenționau să le plătească. Acestea erau așteptate în afara magazinului de un bărbat, care urma să fugă de la fața locului împreună cu femeile cu o mașină. Infractorii au fost identificați și prinși de poliție.
Trei români identificați și denunțați după ce au fost prinși că fură dintr-un supermarket italian

Miercuri, 9 februarie, în jurul orei 17.00, agenții de securitate au prins în fapt două românce care intenționau să fure din cunoscutul supermarket Eurospin din Contrada Serra. Cele două femei de 33, respectiv 30 de ani se foloseau de un copil pe care-l țineau în cărucior cu scopul de a masca furtul. Poliția a găsit în căptușeala căruciorului 17 pachete de Parmigiano Reggiano preambalat, 2 pachete de cârnați și o sticla de suc de fructe.

Se pare că cele două femei de naționalitate română aveau și un complice. Bărbatul este în vârstă de 37 de ani și le aștepta într-o mașină în fața magazinului. În urma controlului efectuat de poliție, s-a dovedit că românul conducea fără să fi obținut vreodată permisul auto. Acesta deține o mașină Ford Transit cu înmatriculare italiană, un vehicul care, în plus, din verificările din baza de date, a părut a fi fără acoperire de asigurare și revizuirea periodică prescrisă.

 

2. Foto ILUST... (sticle_supermarket_pixabay_20_11_2020.jpg)

 

Persoanele de naționalitate română au fost identificate și reținute de poliție

 

Poliția a hotărât, după ce i-a controlat actele șoferului, să rețină autovehiculul în cauză. Mașina a fost supusă în mod corespunzător reținerii și sechestrului administrativ, iar românul a fost sancționat cu amendă.

După cercetările necesare care au confirmat că alimentele menționate mai sus au fost sustrase cu puțin timp înainte din incinta supermarketului menționat anterior, s-a făcut plângere pentru toți cei trei cetățeni români. Aceștia au domiciliul în tabăra ROM de la Giugliano în Campania și au fost acuzați pentru infracțiunea de furt calificat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel