Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi soți români, aflați pe un scuter, au murit pe loc, după ce au fost loviți de o mașină
WhatsApp
Un accident rutier grav s-a produs, marți seara, în jurul orei 23:00 pe drumul provincial 3, la kilometrul 11, din Vittoria spre Chiaramonte, pe porțiunea dintre Acate și Roccazzo, lângă o cramă din Sabuci. Doi soți români, care de deplasatu pe un scuter, au murit pe loc.
Italia. Doi soți români, aflați pe un scuter, au murit pe loc, după ce au fost loviți de o mașină

Doi soți români, care se deplasau pe un scuter Piaggio Liberty, au murit pe loc, după ce au fost loviți de un automobil. La fața locului s-au deplasat de urgență o ambulanță,  dar, din nefericire, cele două victime nu au putut fi salvate.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit și polițiștii rutieri, care au demarat o anchetă, pentru a stabili  cine se face vinovat de producerea acestui accident rutier mortal, relatează palermo.repubblica.it.

Impactul violent s-a produs cu o mașină, condusă de un bărbat din Acate. Potrivit martorilor, automobilul nu ar fi putut evita motocicleta care a traversat banda pentru a intra pe o stradă laterală. În încercarea de a evita scuterul, mașina s-a răsturnat. La fața locului, în afară de ambulanță, au ajuns și carabinierii companiei Vittoria, o patrulă de poliție și pompierii care repus mașina pe roți și luat toate măsurătorile necesare stabilirii împrejurărilor acestui accident grav. 

Ulterior, în cadrul anchetei s-a stabilit că cele două persoane decedate sunt doi soți români. Bărbatul avea 53 de ani, iar femeia - 43 de ani. Bărbatul era rezident în Lentini, dar lucra ca muncitori agricoli în zona Victoriei și au rămas în zonă. Cadavrele celor doi soți au fost transportate la morga cimitirului Vittoria.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel