Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi șoferi români de TIR, ARESTAȚI. Au furat ZECI de colete pentru clienții Amazon
WhatsApp
Doi români au fost arestați în Italia, după ce au fost prinși în timp ce furau pachete destinate clienților Amazon. 
Foto ILUSTRATIV

Doi șoferi români de TIR care livrau pachete destinate clienților Amazon au fost arestați în Italia, după ce au fost surprinși de o patrulă a poliției în timp ce descărcau dintr-un camion mai multe pachete.

Incidentul s-a petrecut vineri, 13 noiembrie, în zona de serviciu Rozzano Est, de pe șoseaua de centură a orașului Milano. O patrulă a poliției rutiere a observat o activitate ciudată. Când s-au apropiat de cei doi, agenții l-au văzut pe unul dintre șoferi în semiremorca TIR-ului în timp ce îi pasa colegului său pachete cu sigla Amazon, relatează publicația Corriere della Sera.

Șoferul s-a ascuns în camion 

 

La vederea echipajului de poliție, cei doi români au intrat în panică. Bărbatul aflat în semiremorcă a tras oblonul și s-a ascuns în interior, iar colegul său a încercat să fugă pe jos. Agenții au reușit să-i aresteze pe amândoi și apoi i-au identificat ca fiind doi cetățeni români în vârstă de 24 și 32 de ani.

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit 19 pachete descărcate din TIR de șoferi, unele fiind puse deja într-o geantă pentru a putea fi cărate mai ușor. Pachetele, cu sigla Amazon pe ele, erau intacte.

Totodată, la bordul TIR-ului au fost găsite două genți care conțineau obiecte de valoare. În torpedou, dar și în spatele patului din cabină, erau găsit ascunse alte 30 de pachete care, de asemenea, se suspectează că erau furate.

Nu este primul furt de acest fel

 

În urma perchezițiilor corporale, oamenii legii au găsit asupra unuia dinte cei doi șoferi un sigiliu de culoare roșie, pe care era indicat numărul de expediere prezent și pe fișa de transport internațional CMR. Reprezentanții companiei Amazon au confirmat că după încărcarea pachetelor în TIR-uri, semiremorca este sigilată, iar șoferii nu au permisiunea să o deschidă.

TIR-ul urma să ajungă la un depozit Amazon din Buccinasco, provincia Milano.

Oamenii legii presupun că cei doi șoferi nu sunt la primul furt de acest gen și au demarat o anchetă de amploare.

Între timp, cei doi români au fost eliberați, însă au primit interdicția de a părăsi localitatea de rezidență.

romani italia colete amazon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel