Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi romani i-au promis unui bătrân un Mercedes ieftin, dar l-au atacat și jefuit fără milă
WhatsApp
Tentativă de jaf la periferia orașului Arezzo. Victima este un bărbat de 82 de ani care locuiește în municipiul Civitella din Valdichiana. 
Italia. Doi romani i-au promis unui bătrân un Mercedes ieftin, dar l-au atacat și jefuit.

Făptașii, reținuți, în această dimineață, de carabinierii stației Badia al Pino, sunt un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de patruzeci de ani, de origine română, rezidenți în nordul Italiei.

Bătrânul, de 82 de ani, a fost momit cu oferta de a achiziționa o mașină ieftină, dar când a rămas singur cu vânzători de ocazie, aceștia l-au atacat și i-au luat 500 de euro, scrie arezzonotizie.it.

I-au promis un Mercedes de 15.000 de euro

 

Totul a început în urmă cu câteva zile, când bătrânul, de 82 de ani a găsit pe parbrizul mașinii sale parcate un fluturaș în care era anunțul unei oferte de vânzare a unui mașini, la un preț avantajos. Interesat de achiziție, bărbatul a sunat la numărul din anunț, la care au răspuns viitorii atacatori. Aceștia i-au propus o mașină second-hand marca Mercedes, pentru 15 mii de euro. Așa că victima a stabilit o întâlnire la Arezzo.

Mecanicul și tentativa de tâlhărie

 

Cei doi „vânzători” români au venit cu Mercedesul la întâlnire. L-au cunoscut pe bătrânul de 82 de ani și s-au dus împreună la un atelier mecanic,în care bătrânul avea încredere, pentru a face inspecția mașinii, înainte de a oficializa vânzarea.

După ce au plecat de la atelierul auto, cei doi români au mers pe un drum izolat la marginea nordică a Arezzo, iar bătrânul de 82 de ani i-a urmat cu mașina sa. După ce a oprit, a fost blocat și atacat. Bărbatul îl ținea, iar femeia a început să-l caute prin buzunare. Victima, de 82 de ani, avea cu el doar 500 de euro.

Martorii care au trecut prin zonă au sunat imediat la poliție și au povestit scena jafului. Cercetările ulterioare ale militarilor au făcut posibilă reconstituirea cu precizie a infracțiuni și identificarea celor doi subiecți. Ambii români au fost deci denunțați și sunt acum cercetați în libertate pentru tentativă de tâlhărie în competiție. Victima nu a fost rănită. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel