Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Dispută în centrul orașului Pesaro cu bătaie și jigniri: un român și un italian au fost despărțiți de poliție
WhatsApp
Un român și un italian s-au luat la bătaie în Pesaro, Italia. Poliția a sosit la timp și i-a potolit.
Italia. Dispută în centrul orașului Pesaro cu bătaie și jigniri: un român și un italian au fost despărțiți de poliție

Intervenție în Piazzale Lazzarini, unde trecătorii au asistat la o scenă de bătaie, gândindu-se că aceasta ar putea degenera într-una sângeroasă, dacă nu ar fi apărut echipajul de poliție în timp util. Cei doi scandalagii au fost apoi identificați de poliție.

Vezi și: S-au luat la bătaie cu bâte, macete și ciocane în timpul unei înmormântări - VIDEO

 

Pesaro, dispută în centru cu îmbrânceli și strigăte



Momente de tensiune la sfârșitul după-amiezii de 15 martie în zona Piazzale Lazzarini din cauza unei dispute violente între două persoane care riscau să degenereze.

Polițiștii locali au intervenit la fața locului pentru a-i bloca pe cei doi contestatari. Cei doi contencioși, un român și un italian, se pare că aveau chestiuni mai vechi în așteptare, atât de mult încât, după episod, italianul a fost dispus să meargă la secția de poliție pentru a depune o plângere.

Vezi și: Român din Germania, în stare gravă și operat de urgență: Doi letoni, aproape în comă alcoolică, l-au atacat cu sălbăticie

 

Cum a început disputa dintre cei doi bărbați



Cei doi au început să strige într-o zonă centrală, între Piazza Lazzarini și grădinile spitalului San Salvatore. După vorbe, cei doi au trecut la fapte și s-au îmbrâncit și pălmuit.

În acest moment, trecătorii s-au speriat și, temându-se că altercația nu poate decât să se agraveze, au dat alarma. Două patrule ale poliției locale au sosit la fața locului cu toți agenții disponibili. Poliția de stat a fost, de asemenea, alertată în sprijin. Ofițerii au restabilit calmul și i-au identificat pe cei aflați în litigiu, conform presei străine.

 

--------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel