Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Dan, românul care a murit, după ce a căzut de pe un viaduct, plâns de comunitatea din Terni
WhatsApp
Preoții Bisericii Ortodoxe Române Sf. Cuvioasa Parascheva în via del Rivo din Terni au oficiat slujba de înmormântare a românului Dan Calestru, în vârstă de 36 de ani, care a murit sâmbătă, 15 ianuarie, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ șase metri.
Italia. Dan, românul care a murit, după ce a căzut de pe un viaduct, plâns de comunitatea din Terni.

Dan se afla în compania unui prieten când, mergând de-a lungul unui viaduct, de pe pasajul Cospea, s-a dezechilibrat și a căzut. Din nefericire, căderea i-a fost fatală și bărbatul și-a pierdut viața.

La fața locului au ajuns medicii, dar nu au mai putut face nimic pentru a salva viața lui Dan. Anchetatorii și carabinierii, coordonați de Parchet, care au instrumentat cazul, au anunțat că a fost un accident nefericit, scrie umbria24.it.

După constatările medicului legist și a mărturiilor adunate de anchetatori, autoritatea judiciară a dispus restituirea cadavrului către membrii familiei, neconsiderând a fi necesară efectuarea autopsiei. Joi dimineață, cei care l-au cunoscut pe Dan ș-au condus pe ultimul drum. 

Preoții Bisericii Ortodoxe Române Sf. Cuvioasa Parascheva în via del Rivo din Terni au oficiat, joi dimineața, slujba de înmormântare a românului Dan Calestru, în vârstă de 36 de ani.

Un alt român a murit de frig, la Torino, pe banca pe care dormea. Potrivit locuitorilor, bărbatul a refuzat ajutorul lor.

 

Italia. Român, mort de frig pe o bancă, sub ochii locuitorilor

 

Potrivit La Repubblica, au fost minus patru grade la Torino, unde un om al străzii a murit de frig pe o bancă pe care dormea. S-a întâmplat în Corso Rosselli, unde Paul locuia pe stradă deja de doi ani.

Timp de zece zile abia dacă se mișcase de pe banca din Corso Rosselli, în fața magazinului de tutun. Ieri dimineață a murit sub ochii locuitorilor, care l-au găsit pe aceeași bancă pe care dormea adesea.

"Era bolnav, dar nu a vrut să fie ajutat", spun locuitorii care au încercat pe toate căile să-l ajute. De fiecare dată, Paul i-a refuzat, chiar și pe cei care i-au oferit diferite cazări.

"Avea o sticlă de apă pe care o umpluse cu apă caldă, cred că așa s-a încălzit", spune barmanul care îl cunoștea bine pe român. "Îi dădeam ce mai rămânea la sfârșitul zilei, iar din când în când clienții îi aduceau cafea. Chiar și ieri dimineață, doi domni au venit să ia ceai și cafea pentru a i le duce lui Paul", a spus acesta.

În jurul orei 11, însă, bărbatul s-a simțit rău și i s-a oprit inima. "A fost atât de frig în nopțile astea, încât nu e de mirare că era aproape înghețat. Se plângea deja de frig de câteva săptămâni", a spus patronul unui magazin din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel