Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Cristina, tânăra româncă însărcinată, condusă spre moarte chiar de iubitul care nu avea permis. Românul, la un pas de închisoare
WhatsApp
Anchetatorii din Pordenone au stabilit că un tânăr român, în vârstă de 28 de ani, și-a condus iubita însărcinată direct spre moarte, când s-a urcat la volan fără permis de conducere.  

Procuratura din Pordenone a cerut trimiterea în judecată a iubitului româncei Cristina D., care a murit în urma unui accident rutier grav: "Românul conducea fără permis și fără să adapteze viteza la condițiile de drum", au constatat anchetatorii. 

Astfel, procuratura din Pordenone a cerut instanței să îl pună sub acuzare pe B.I. un tânăr român de 28 de ani, care pe data de 14 martie 2021, la Caorle, a fost implicat în tragicul accident în care și-a pierdut viața Cristina D, în vârstă de 24 de ani, de origine română, partenera bărbatului, care era și însărcinată la acel moment.

Tânărul român este acum acuzat de ucidere din culpă.

Cuplul se deplasa într-un Opel Vectra care venea dinspre Caorle și a intrat în coliziune cu o camionetă care venea din sens opus pe Via Altanea.

 

Cristina a murit pe loc. Iubitul român, în stare gravă

 

Potrivit celor reconstituite de procurori, tânărul de 28 de ani conducea fără permis de conducere și, la intrarea într-o curbă, nu a adaptat corespunzător viteza și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de mașina unui italian în vârstă de 61 de ani. Italianul conducea un jeep, astfel că impactul a fost nimicitor pentru conaționalii noștri. Bătrânul italian a avut doar niște contuzii, fiind foarte ușor rănit. 

A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru ca românii să poată fi extrași din fiarele contorsionate.

Românca în vârstă de 27 de ani se afla pe scaunul pasagerului și nu purta centura de siguranță. În urma impactului, vehiculul a doborât un stâlp.

Pentru femeie și pentru copilul ei nenăscut nu s-a mai putut face nimic. În urma accidentului, bărbatul de 28 de ani a fost transportat la spitalul din Mestre în stare gravă, însă acesta a scăpat cu viață, iar acum este trimis în judecată, informează presa locală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel