Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Coșmar pentru o româncă după ce s-a despărțit de iubitul italian: "Dă-o afară pe românca aia mizerabilă sau îți arunc coliba în aer"
O româncă din Italia a trecut printr-un adevărat coșmar după ce s-a despărțit de italianul cu care a avut o relație. Bărbatul a amenințat-o, i-a lăsat bombe în balconul locuinței și a mers la angajatorul acesteia.

Presa din Italia scrie despre cazul unei românce de 46 de ani, rezidentă în localitatea Marta din provincia Viterbo, care a trecut prin coșmarul vieții sale după ce s-a despărțit de bărbatul italian cu care a trăit o perioadă în concubinaj.

Pe lângă amenințări, bombe plasate în balconul locuinței și constrângerea la un act sexual, italianul de 61 de ani a încercat și să-l intimideze pe angajatorul acesteia pentru a lăsa-o fără loc de muncă.

Italianul n-a suportat despărțirea și a luat-o razna

 

Potrivit publicației Tuscia Web, cei doi au avut o relație în perioada 2014-2016, timp în care românca a depus de mai multe ori plângere împotriva concubinului italian. Cu toate acestea, cei doi se împăcau în cele din urmă, iar femeia își retrăgea plângerea. La un moment dat, femeia a decis să pună capăt relației, iar bărbatul de 61 de ani a început să devină din ce în ce mai agresiv.

Românca a povestit tot în cadrul procesului desfășurat zilele trecute.

"Într-o noapte mi-a fost furată bicicleta neagră cu două coșuri pe ea, pe care o țineam parcată sub balcon. Era singurul meu mijloc de transport”.

Acesta avea să fie doar începutul coșmarului. În ianuarie 2017 și pe 2 aprilie 2018, fostul concubin i-a lăsat niște bombe artizanale pe balconul locuinței de la primul etaj al unei clădiri situată pe viale Trieste din Marta. Pe lângă asta, i-a umplut zidurile de mai multe ori cu fraze jignitoare și i-a desenat organe genitale masculine uriașe pe ele.

"Dă-o afară pe românca aia mizerabilă sau vă arunc în aer"

 

Nici angajatorul româncei, proprietarul unui hotel-restaurant de pe lacul din Bolsena, nu a scăpat de furia italianului.

"Dă-o afară pe românca aia mizerabilă, altfel îți arunc coliba în aer", l-a amenințat fostul concubin al femeii. Angajatorul româncei n-a stat prea mult pe gânduri și a mers imediat la Carabinieri.

Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru data de 19 octombrie a acestui an. Bărbatul italian este apărat de Samuele De Santis, în timp ce din partea Parchetului se ocupă de caz procurorul Paola Conti, mai scrie sursa citată. 

[citeste si]

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCNews.ro
9 mai 2021, 21:44
DCMedical.ro
9 mai 2021, 21:07
DCBusiness.ro
9 mai 2021, 21:50
DefenseRomania.ro
9 mai 2021, 12:37
DCBusiness.ro
9 mai 2021, 21:50
DefenseRomania.ro
9 mai 2021, 12:37
DCNews.ro
9 mai 2021, 21:44
DCMedical.ro
9 mai 2021, 21:07
Spectacola.ro
9 mai 2021, 11:45
Spectacola.ro
9 mai 2021, 11:45