Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Beat, un șofer român de TIR a căzut din cabină când a fost oprit de polițiști
WhatsApp
Un șofer român de TIR i-a șocat pe polițiștii din Italia. Acesta avea o alcoolemie de șapte ori peste limita legală. Mai mult decât atât, bărbatul nici nu se mai putea ține pe picioare. 

Românul a fost oprit de polițiști după ce mergea în zig-zag cu TIR-ul pe autostradă. Oamenii legii l-au atenționat să oprească, iar atunci când au mers la șofer să îl verifice aceștia au avut un șoc. 

Românul nu se mai putea ține pe picioare și a căzut din cabină în momentul controlului. 

Polițiștii l-au testat și așa au aflat că românul avea o alcoolemie de 3,61 g/l alcool pur în aerul respirat. Incredibil este faptul că bărbatul nu a avut nicio problemă că este în prezența oamenilor legii și a conttinuat să bea. 

În tot acest timp, polițiștii îi întocmeau actele necesare pentru un dosar penal. Nemulțumit că sticla s-a terminat prea repede, și profitând de faptul că se afla într-o benzinărie, românul a vrut să meargă să își mai cumpere o sticlă. 

Pentru faptele sale, românul riscă un an și jumătate de închisoare, dar și o amendă costisitoare cuprinsă între 2.000 și 9.000 de euro. Bărbatul a rămas acum și fără permis și fără TIR, potrivit novaratoday.it.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel