Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Băiețel de 7 ani, ucis în bătaie de iubitul mamei: Valentina, vinovată de complicitate la omor prin inacțiune
WhatsApp
Procurorii din Napoli  au cerut închisoare pe viață pentru Tony Essobti Badre și 18 luni de carceră pentru fosta sa parteneră Valentina Casa. Bărbatul este acuzat că l-a ucis în bătaie pe fiul de 7 ani al femeii, care acum trebuie să răspundă pentru complicitate la omor.  

Giuseppe, în vârstă de doar 7 ani, a murit după ce a fost bătut cu bestialitate, cu un cadru de pat, de iubitul mamei lui, Tony Essobti Badre. În timpul scandalului, bărbatul, vânzător ambulant de origine tunisiană, a lovit-o și pe sora băiețelului, cu un an mai mare. Bărbatul este acuzat de moartea micuțului Giuseppe Dorice, de 7 ani, care a murit după o bătaie feroce în ianuarie 2019 la Cardito și maltratare în familie.

Din anchetă a rezultat că Valentina Casa, 30 de ani, mama a trei copii, se mutase cu un an înainte de crimă împreună cu Badre, cu care avea o relație, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor. Se pare că cei doi aveau o relație destul de zbuciumată, iar bărbatul era violent cu ea, dar și cu copiii ei. În acea seară, micuțul a fost bătut crunt, până la moarte. Și sora lui a fost lovită, însă ea a scăpat cu viață.

După crimă, în timpul audierilor, bărbatul a spus că ”și-a pierdut capul” și că îl iubea foarte mult pe micul Giuseppe. Pentru bărbat procurorii cer acum închisoare pe viață.

Valentina Casa, mama băiețelului ucis, pe de altă parte, trebuie să răspundă la acuzațiile de complicitate la omor prin inacțiune și: conform anchetelor, în ciuda faptului că a fost conștientă de abuzurile anterioare, nu a făcut niciodată nimic pentru a le împiedica să se mai întâmple și în acea seară. Mai mult, în acea seară nu ar fi  făcut nimic pentru a-l opri pe partenerul său din a-l maltrata pe copil și nici nu alertase serviciile de urgență după bătaia feroce. Pentru ea poliția cere 18 luni de închisoare. Femeia nu a opus niciodată rezistență, potrivit fanpage.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel