Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Băiatul român, care și-a dat foc în curtea casei, a MURIT. Luca avea doar 15 ani. Tatăl lui, Dorinel, e încă în spital
WhatsApp
Tragedie în familia unor români din Italia, după ce un fiul lor, în vârstă de 15 ani, și-a dat foc în curtea casei din Velletri. După trei zile de luptă, având arsuri pe 90% din suprafața corpului, băiatul a murit la spitalul Agostino Gemelli din Roma.

Luca Antonio A., adolescentul de 5 ani care și-a dat foc joi dimineață în curtea casei familiei sale din Velletri, a murit ieri după-amiaza la spitalul din Roma, după trei zile de agonie. 

Luca suferise arsuri pe 90% din corpul său și starea lui era extrem de gravă. Tatăl său încercase, cu mâinile goale, să-l salveze din flăcări, dar a fost și el rănit și la brațe și picioare. Tânărul de cincisprezece ani fusese transportat de ambulanța la policlinica Agostino Gemelli, unde a fost internat la terapie intensivă.

După ce starea sa s-a înrăutățit treptat în câteva ore, ieri, unitatea medicală a reușit să organizeze un transfer protejat de la centrul regional pentru arsuri severe, aducându-l pe tatăl său, Dorinel, la spitalul din Roma. Dorinel a putut astfel, cu sprijinul medicilor, să își ia adio de la fiul, pentru care sărise în foc să îl salveze.

Părinții lucrează la o seră de flori

 

Motivul pentru care băiatul de doar 15 ani a murit incendiat, după ce s-a stropit cu benzină, sunt încă neelucidate. Totul indică un accident sau o acțiune sinucigașă. Dar este posibil ca la doar 15 ani să vrea să își pună capăt zilelor într-un mod atât de sângeros?

Anchetatorii analizează telefonul mobil al adolescentului, care tocmai reîncepuse școala, și a discutat c mai mulți prieteni pentru a vedea dacă pot aduna indicii.  Familia băiatului  este  cunoscută și foarte apreciată în comunitate.  „Părinții sunt oameni foarte buni, amândoi muncitori, care lucrează pe câmpurile de lângă casă în numele unei companii de flori. Nimic nu ar putea sugera o asemenea nenorocire, nu credem că Luca și-ar fi putut lua propria viață, ne gândim mai degrabă la un accident“, potrivit ilsussidiario.net. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel