Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă ROMÂNCĂ, UCISĂ de fiul drogat al bătrânei pe care o îngrijea: Dreptate pentru Maria
WhatsApp
O îngrijitoare româncă, în vârstă de 51 de ani, a fost ucisă de fiul bătrânei de care avea grijă, în Italia. Bărbatul, un afacerist în vârstă de 71 de ani acum, a lovit-o mortal cu mașina pe femeie, aflându-se sub influența cocainei.
Sursa foto: captură breciatoday.it

Tragicul eveniment a avut loc în decembrie 2014. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul s-a urcat drogat la volan și ar fi lovit-o în plin pe Maria Răstășanu, o badantă româncă de 51 de ani în timp ce aceasta se afla pe marginea străzii, în apropierea casei unde lucra ca îngrijitoare, chiar pentru mama bărbatului.  Maria a murit la două zile după accident, din cauza rănilor suferite la cap

Justiția italiană l-a condamnat pe italian la închisoare, însă acesta s-a ascuns în primăvara anului trecut, după condamnare, și de atunci a fost de negăsit. Omul de afaceri, care se afla sub influența cocainei, a fost condamnat pentru omucidere și conducere sub influența drogurilor. 

De peste un an și jumătate s-a refugiat în zona Lugano pentru a scăpa de ordinul închisorii, fiind nevoit să execute o pedeapsă de 4 ani și 8 luni, care a devenit definitivă după sentința din februarie anul trecut pronunțată de Curtea de Casație. În weekend, carabinierii de la Lavena Ponte Tresa l-au arestat, după ce îl surprinseseră lângă oficiul poștal, unde plecase pentru afaceri, potrivit varesenews.it.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel