Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Atacul din supermarketul din Milano a fost filmat. Ucigașul înjunghia oameni la întâmplare
WhatsApp
Un bărbat a intrat, joi, în centrul comercial Assago din Milano și a început să atace cu un cuțit clienți și angajați la întâmplare.
Italia. Atacul din supermarketul din Milano a fost filmat. Ucigașul înjunghia oameni la întâmplare. Sursa foto: captura video

Atacatorul s-a plimbat pe culoarele supermarketului din centrul comercial preț de câteva minute, fiind în căutarea cuțitului pe care l-a folosit pentru a ataca apoi 6 persoane, dintre care una a murit în timpul transportului la spital, potrivit ilmessaggero.it.

Camerele de supraveghere au surprins incidentul violent. Filmările arată cum Tombolini, în vârstă de 46 de ani intră în centrul comercial la 18:35.

Inițial, Tombolini pare să se plimbe pe culoar căutând ceva până când găsește raftul pentru ustensile de bucătărie. Ulterior, ia un cuțit și începe să atace un grup de clienți și angajați.

El a declarat în timpul interogatoriului că a simțit ură față de oamenii din jurul său, considerați „prea fericiți”.

Reamintim că o persoană a fost ucisă şi alte patru rănite, între care fotbalistul spaniol Pablo Mari, într-un atac cu cuţit, joi, într-un centru comercial, în apropiere de Milano, au relatat mass-media locale care au menţionat un act izolat comis de o persoană dezechilibrată, relatează AFP.

Un italian, în vârstă de 46 de ani, aparent suferind de tulburări psihice, a fost arestat la câteva momente după atac, care a avut loc la Assago, la periferia oraşului Milano, a precizat agenţia de presă italiană Ansa.

 

Vezi și:

 

Mărturiile oamenilor care au asistat la atacul din Carrefour Italia: „Am văzut oameni alergând, îngroziți”

 

O persoană a murit şi alte cinci au fost grav rănite în urma unui atac la supermarketul Carrefour din Milano, Italia. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, şi-a atacat victimele cu un cuţit luat chiar din magazin. 

Aseară, la ora locală șase și jumătate, supermarketul Carrefour din centrul comercial Assago, de la marginea orașului Milano, era aglomerat. Andrea Tombolini, în vârstă de 46 de ani, a intrat fără să trezească suspiciuni, s-a amestecat printre clienții și și-a ales la întâmplare victimele, necruțător cu cine era lângă el. A luat un cuțit de bucătărie de la un raft și a început să lovească orbește, în zona fructelor și legumelor. Pentru Luis Fernando Ruggieri, un casier de origine boliviană, nu a fost nimic de făcut. Leziunile toracice și abdominale au fost prea grave, la sosirea ambulanțelor el era deja în stop cardiac.

Printre internați în cod roșu se numără și fundașul spaniol Pablo Marì, aflat în primul sezon cu Monza. „Are o rană destul de adâncă în spate, pătrunzătoare, dar cuțitul nu a atins niciun organ vital: nu este în pericol de moarte”, spune directorul general al Monza, Adriano Galliani. „Mi-au spus că ar trebui să-și revină destul de repede. Are mușchi loviți, din fericire este conștient”.

Atac într-un supermarket din Italia: Un bărbat a început să înjunghie la întâmplare oamenii. Fotbalist de la Arsenal, printre victime

 

„Ar fi putut fi un masacru”


„Ar fi putut fi un masacru” dacă nu ar fi intervenit angajații supermarketului și unii clienți, printre care fostul jucător de la Napoli, Inter și Monza Massimo Tarantino. L-au blocat pe Tombolini și i-au împins cuțitul. În timpul atacului bărbatul strigă fraze care nu sunt înțelese: camerele de supraveghere au filmat mai mulți cumpărători care, surprinși, se întorc către el.

Se pare că atacatorul are grave probleme psihologice care l-ar fi determinat să ia cuțitul în centrul comercial. De peste un an urmează tratament pentru depresie severă și a fost supus și tratamentului medical obligatoriu, pe 18 octombrie trecut fiind tratat în spital pentru răni la față pe care și le-a autoprovocat cu pumnii.

Și-ar fi atacat victimele în chinurile unei crize psihice care a explodat brusc. Acuzat de omor și tentativă de omor multiplu, în fața carabinierilor a spus fraze fără sens, într-o evidentă stare de confuzie. Dar în momentul atacului părea foarte hotărât să lovească cât mai multe persoane.

„Lucrez în magazinul de alături. Am văzut oameni alergând, îngroziți”, spune Paola „Toți au țipat, în panică. Unii au asistat la scenă, sunt cei care s-au gândit să-l oprească”. Vestea s-a răspândit fragmentar, unii vorbind despre arme, alții vorbind despre un jaf, teroarea s-a răspândit rapid pe coridoarele centrului comercial.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel