Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Asistentă româncă, spulberată pe trecerea de pietoni de un motociclist. N-a avut nicio șansă
WhatsApp
O româncă în vârstă de 50 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un motociclist. În urma incidentului, bărbatul a murit.   

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de duminică, 5 iulie, la Moncalieri, în Piemonte. Românca a fost lovită de un motociclist în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Bărbatul, de naționalitate italiană, a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital, iar femeia este în stare gravă, potrivit publicației Torino Today.

Cum s-a petrecut accidentul

Italianul Valter Deandreis (59 de ani), patronul unui concesionar de scutere se deplasa pe strada Genova. La un moment dat, bărbatul a lovit-o pe trecerea de pietoni pe femeia care lucrează ca asistentă medicală la spitalul Santa Croce din Moncalieri.

Femeia se afla în apropierea locuinței sale. În urma impactului, românca s-a izbit puternic cu capul de asfalt, prezentând fracturi la bazin și la nivelul gambelor.

Bărbatul a fost aruncat de pe motocicletă, starea lui fiind una critică încă de la început.

Ambii au fost transportați de urgență la spitalul CTO din Torino. Din păcate, italianul a decedat la scurt timp din cauza rănilor grave suferite în accident. Femeia româncă se află în stare gravă.

Carabinierii din Moncalieri vor trebui să stabilească cauzele accidentului.

asistenta romanca italia accident trecerea de pietoni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel