Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Alertă cu bombă într-un zbor Ryanair: avionul a fost evacuat, iar poliția s-a deplasat la aeroportul din Palermo
WhatsApp
Alertă cu bombă la un zbor Ryanair din Italia: avionul a fost evacuat, iar poliția s-a deplasat la aeroportul din Palermo pentru a verifica. Nimeni  nu a fost rănit.
Însoțitoarele de zbor Ryanair, "în lacrimi". Au aerizat de urgență pentru că o ușă a rămas deschisă

Un zbor al companiei Ryanair care a aterizat pe aeroportul Falcone e Borsellino, în Sicilia, s-a aflat în centrul unei alerte cu bombă, spațiul aerian fiind închis temporar, în timp ce poliția și experții în explozibili s-au deplasat la fața locului.

O alertă cu bombă la bordul unui zbor Ryanair a dus la evacuarea avionului, în timp ce poliția s-a deplasat la aeroport.

 

Alertă cu bombă la bordul unui zbor Ryanair



Toți cei 190 de pasageri și membri ai echipajului au fost scoși de urgență din aeronavă și mutați în siguranță pe aeroportul Falcone e Borsellino, în Sicilia.

Alarma a fost declanșată în momentul în care avionul a aterizat, iar poliția, împreună cu pompierii și experții în explozibili, s-au deplasat la fața locului, unde se pare că au verificat avionul și toate bagajele acestuia.

Pentru o perioadă, întregul spațiu aerian al aeroportului a fost închis, alte zboruri care urmau să aterizeze între orele 20.30-21.00, ora locală, fiind redirecționate către un alt aeroport de pe insulă.

Dar, de atunci, acesta a fost redeschis, deoarece alarma cu bombă a fost anulată, conform Mirror.

 

Alte zboruri care se îndreptau spre Sicilia au fost deviate



Presa locală a relatat că zborul a plecat din Pisa, iar alte trei zboruri care se îndreptau spre Sicilia din Milano, Florența și Budapesta au fost deviate în timpul alarmei către celălalt aeroport important din Sicilia, Catania-Fontanarossa.

Aceștia au adăugat că îngrijorarea s-a concentrat în jurul unei valize suspecte, dar nu au fost găsite dispozitive în avion după două ore de căutări.

Compania care administrează aeroportul Falcone e Borsellino a scris pe Twitter că: "Următoarele zboruri au fost redirecționate către aeroportul Catania:

VY6922/6923 FLR/PMO/FLR 20:55 - 21:40;

AZ1793/1790 LIN/PMO/LIN 20.35 - 21.20

FR2020/2021 BUD/PMO/BUD 20.50 - 21.15".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel