Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Agresorul unei românce, prins după 10 ani pe baza analizei ADN
WhatsApp
La zece ani după ce o româncă din Italia a fost răpită și violată, autorul faptei a fost prins de polițiști pe baza analizei ADN.
Sursa foto: ilcaffe.tv

Polițiștii italieni l-au arestat pe bărbatul care, în 2010, ar fi atacat o prostituată româncă lângă localitatea Pandino (provincia Cremona). Acesta este un albanez în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în provincia Como.

Faptele datează din anul 2010, atunci când prostituata de naționalitate română a fost obligată să urce în mașină, a fost bătută și forțată să întrețină relații sexuale. Totodată, femeia a fost jefuită, albanezul sustrăgându-i telefonul mobil și 300 de euro, relatează ilgiorno.it.

Românca a fost transportată la spital unde a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale, în urma rănilor suferite. Anchetatorii au putut preleva la vremea respectivă material biologic de pe hainele fetei, însă profilul genetic nu a fost identificat în baza de date.

Cazul a rămas "în aer" până miercuri, 22 ianuarie 2020, atunci când testele suplimentare ADN efectuate cu ajutorul unor tehnologii inovatoare au permis identificarea unui bărbat de 41 de ani, de origine albaneză.

Bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de răpire, agresiune sexuală, jaf agravat și vătămare corporală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel