Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român expulzat pentru cinci ani. "E un pericol pentru siguranța publică"
WhatsApp
Un român în vârstă de 29 de ani a fost expulzat de pe teritoriul Italiei timp de cinci ani, din motive de securitate publică. Informaţia a fost transmisă de Polizia di Stato.
roman expulzat din italia politie

În dimineața zilei de duminică, o patrulă a Poliției de Stat, angajată în serviciile aranjate de chestorul Rieti, Maria Luisa Di Lorenzo, pentru intensificarea controlului teritoriului vizând verificarea respectării măsurilor anti Covid-19 , a oprit o mașină cu 5 cetățeni de naționalitate română la bord, cu reședința într-un municipiu din Sabina.

Din controlul efectuat de agenții DIGOS a reieșit că unul dintre ei, identificat de CIR, în vârstă de 29 de ani, avea numeroase antecedente, fiind denunțat de mai multe ori pentru săvârșirea infracțiunilor împotriva patrimoniului.

Investigațiile au mai arătat că are pe numele său o notificare a unei măsuri de expulzare de pe teritoriul național, emisă de prefectul Romei, tocmai din cauza pericolului său social, după ce ar fi comis în capitală mai multe furturi. 

Românul, însoțit la sediul poliției Rieti pentru notificarea ordinului de expulzare, trebuie să părăsească teritoriul național în termen de treizeci de zile, cu interdicția de a se întoarce în Italia timp de 5 ani, așa cum a stabilit Prefectul Romei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel