Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Două turiste din Germania, hărţuite de un român. Un tânăr senegalez le-a salvat
WhatsApp
Două turiste din Germania au fost aproape de un coşmar, când un român în vârstă de 36 de ani a încercat să le hărţuiască pşe o plajă din Rimini, potrivit altarimini.it-

După ce au plecat din club, fetele, în vârstă de 24 şi 26 d ani, au vurt să se plimbe desculţe pe plajă. Însă bucuria lor nu a durat mult, că au şi fost abordate de bărbatul de origne română, care le-a smucit şi le-a hărţuit.

Fiind două, fetele au prins curaj să se lupte cu el şi să fugă, însă bărbatul nu s-a lăsat i a pornit din nou pe urmele lor, încercând iar să le violeze.

Norocul lor a fost că un tânăr senegalez - şi el turist în Rimini- le-a văzut şi a telefonat la poliţie, apoi a încercat să îl imobilizeze pe bărbat. Acesta s-a luptat şi a reuşit să scape, dar poliţiştii l-au prins repede.

Citeşte şi: Actor italian, TERORIZAT de un cuplu de români. L-au făcut să se teamă în propria casă

În timpul altercaţiei, una dintre fete s-a ales cu un braţ fracturat, iar cealaltă, care a suferit cea mai mare parte din hărţuirea sexuală, a ajuns şi ea la spital, în stare de şoc.

Românul a ajuns la penitenciarul din Casetti, fiind acuzat de tentativă de viol şi vătămae corporală. Va sta acolo 48 de ore, până când instanţa se va pronunţa în acest caz.

Între timp, tânărul senegalez care le-a salvat a fost audiat ca martor.  Acesta a povestit că fuma o ţigară pe plajă  şi se pregătea să se întoarcă la hotel în momentul în care a observat întreaga scenă şi a sărit în ajutorul tinerelor. Acesta munceşte de ceva timp în Bergamo şi se afla acum în vacanţă.

Cele două victime vor depune şi ele mărturie după ce vor ieşi din spital, însoţite de un psiholog şi a unui translator.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel