Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. CCIRO: "Redăm încrederea investitorilor italieni în economia românească"
WhatsApp
Camera de Comerţ şi Industrie a României în Italia (CCIRO Italia) anunţă anunţă continuarea forumurilor dedicate investitorilor români şi italieni în economia, în care se vor discuta politicile statului român pentru sprijinirea și atragerea investițiilor străine.

"CCIRO Italia menține programul forumurilor economice “Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească” și organizează în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și cu sprijinul Academiei Europene pentru Relații Economice și Culturale din Roma (AEREC) și InfoCons - Organizația pentru Protecția Consumatorilor, Forumul de Afaceri intitulat “ROMÂNIA-ITALIA, REDĂM ÎNCREDEREA INVESTITORILOR ÎN ECONOMIA ROMÂNEASCĂ” – întâlniri B2B", anunţă instituţie pentur-un comunicat oficial.

Evenimentul va avea loc vineri, 28 mai 2021 la sediul CCIR Business Center (B-dul Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucureşti, România) între orele 11:00-14:00.

La lucrările forumului de afaceri vor participa academicieni AEREC, oficialități de stat, autorități publice, antreprenori, operatori economici italieni din mai multe domenii de activitate și oameni de afaceri români din Italia interesați să își dezvolte propriile afaceri în România

 

Cum va atrage statul român investitorii străini

.

În prima parte a evenimentului, organizatorii și reprezentanții instituționali vor prezenta politicile statului român pentru sprijinirea și atragerea investițiilor străine. CCIRO Italia va prezenta participanților propriile servicii și suportul în demersul de internaționalizare a know-how ului italian cu precădere sprijin pentru investițiile cu destinația România.

În a doua parte a evenimentului, reprezentanți ai mediului de afaceri român și italian vor prezenta proiecte în vederea identificării unor parteneriate și soluții de finanțare ale acestora.

Ultima parte a lucrărilor este rezervată relațiilor B2B între oamenii de afaceri prezenți.

Participarea fizică va fi limitată conform normelor în vigoare și reglementărilor anti COVID, gradul de ocupare în cadrul evenimentului fiind cel impus de lege. Evenimentul va fi transmis și în format streaming pe pagina de facebook CCIRO Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel