Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incident de securitate în faţa Guvernului britanic / Un individ a vrut să atace agenţi de poliţie
WhatsApp
Un individ care a încercat să atace agenţi de poliţie a fost reţinut, luni, în faţa Ministerului britanic al Apărării, în centrul Londrei, în apropierea biroului premierului Marii Britanii, dar autorităţile nu cred că este vorba despre un act terorist.

Incidentul a avut loc luni dimineaţă în faţa Ministerului Apărării, în zona Westminster din Londra, la circa 100 de metri de reşedinţa şi biroul premierului Boris Johnson şi de sediul Guvernului britanic.

Un individ în vârstă de 29 de ani a încercat să atace cu un cuţit doi agenţi de poliţie aflaţi în faţa Ministerului Apărării. Individul a fost imobilizat şi reţinut. Ulterior, a fost plasat în arest preventiv pentru tentativă de omor. Nu a fost rănită nicio persoană în incident, potrivit postului de televiziune Sky News.

Autorităţile britanice nu cred că este vorba despre un act terorist. "Investigaţia este în curs şi se derulează în coordonare cu Ministerul Apărării", a comunicat Poliţia metropolitană londoneză, citează Mediafax.

Incident de securitate în faţa Guvernului britanic

 

Poliția a folosit un pistol cu electroșocuri asupra bărbatului înainte de a-l imobiliza și de a-l aresta sub suspiciunea de tentativă de omor și de posesie a unei arme ofensive.

Poliția metropolitană. a adăugat că va lucra alături de poliția Ministerului Apărării în timp ce va efectua o anchetă.

Poliția face apel la orice persoană care ar fi putut fi martoră la incident sau care deține informații să sune la 101, furnizând referința 1730/18APR.

De asemenea, pot fi furnizate informații la Crimestoppers, în mod anonim, la numărul 0800 555 111.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel