Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini care fac înconjurul lumii: Strat de grindină de 60 de cm pe străzile unui oraș din Franța - FOTO/VIDEO
WhatsApp
Un oraș din Franța a fost lovit, marți dimineață, de o furtună cu grindină. Imaginile cu localnicii care curăță străzile cu lopeți fac înconjurul lumii. 
Sursa foto: Jean-louis David via Twitter

Un oraș din Franța a fost lovit de o furtună cu grindină care a lăsat în urmă grămezi de gheață. Localnicii au curățat străzile cu lopeți, iar autoritățile au intervenit cu pluguri, relatează The Local, citat de AlephNews.

Grindina a lovit marți dimineață orașul Plombières-les-Bains din munții Vosgi. Romain Munier, purtătorul de cuvânt al serviciilor locale de urgență, a declarat presei franceze: "S-a acumulat un strat de până la 60 de centimetri de grindină”, în timp ce pe zone mai largi s-au strâns cantități însemnate de apă.

Localnicii au fost fotografiați în timp ce strângeau cantitățile imense de grindină de pe străzi. Reprezentanții serviciilor de urgență din zonă au declarat că au primit în jur de 56 de apeluri.

Zone mari din Franța se află sub alertă meteo de furtuni până joi, din cauza unei mase de aer rece care traversează țara. Cu toate acestea, în majoritatea zonelor, furtunile se vor limita la ploi abundente și tunete și fulgere.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel