Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. La vânătoare de portofele: o româncă a fost prinsă în timpul furtului
WhatsApp
O femeie de naționalitate româncă a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să fure un portofel dintr-o librărie din Italia. 
Preot român, jefuit de portofel în Italia, după ce a mers la cumpărături: „Dați-mi înapoi documentele. Erau eliberate în România” / Foto: Unsplash

Datorită directorului de securitate al centrului comercial Le Befane, ieri după-amiază (duminică), un cetățean de origine română a fost arestat de poliția de stat. Românca a fost prins în timp ce încerca să fure un portofel din interiorul librăriei Mondadori.

Femeia de naționalitate română mai era în compania unui complice care atunci când a văzut poliția a fugit.

Vezi și: Român, prins cu pistolul cu electroșocuri la furat de motorină, în Olanda: Un altul este dat în urmărire

 

La furat de portofele prin librărie

 

Hoața se plimba prin librărie cu un aer suspect când a fost observată de managerul magazinului. Acesta a continuat să o supravegheze până în momentul furtului. Cu o mișcare fulgerătoare și acoperită de complicele său, românca a luat un portofel din poșeta unui client neatent.

În acel moment, agentul de securitate a intervenit și a demascat-o pe femeie. Văzându-se descoperită, hoața a reacționat violent, împingându-l pe bărbat pentru a încerca să scape și amenințându-l de mai multe ori.

Vezi și: Italia. Trei tineri români, arestați după ce au răpit, jefuit și bătut 11 bărbați: „Dacă nu ne dai banii, vom pune pe internet fotografiile“

 

Complicele a luat-o la fugă după ce a văzut că românca a fost reținută de agentul de securitate



Ofițerii de la Brigada Volantă care au ajuns într-un timp foarte scurt la Befane au oprit-o pe româncă și au dus-o la secția de poliție, unde a fost declarată arestată pentru furt calificat.

În această dimineață, femeia s-a prezentat în instanță pentru a fi judecată în stare de libertate. Avocatul ei a cerut termenele de apărare și, până la începerea procesului, judecătorul a dispus interdicția de ședere în Emilia Romagna, conform presei străine.


----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel